[Exx] wygłuszenie

Czyli wszystko co dotyczy elektryki w naszych BMW!
Cris

[Exx] wygłuszenie

Post autor: Cris »

jak mam wygluszyc kokpit?? jak tylko puszcze glosno muzyke slysze jak wibruje :/ co dopiero jak dam mocniejsze glosniki :(
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 13:15 przez Cris, łącznie zmieniany 1 raz.
adamwsb

Post autor: adamwsb »

kup sluchawki do uszu :D :rotfl: zartuje :) Krzysia zapytaj ;)
kocik

Post autor: kocik »

dobre pytanie muzyka wibruje napisz cos barddzie gdzie masz zamontowane glosniki itp
Cris

glosniki mam w seryjnych miejscach ale to juz chyba nie sa seryjne glosniki :D te na polce napewno nie sa seryjne a nie wiem jak w drzwiach... co jeszcze potrzeba wiedziec??
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

dokladnie napisz co ci wibruje i od czego??
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Cris

puszcze glosno muzyke to slysze drgania plastiku w kokpicie ...(po lewej stronie kierownicy... okolice nawiewu)
Awatar użytkownika
Przemek325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Przemek325 »

moze masz tam schowany wibrator :lol: poczekaj az baterie sie rozladuja ;D a tak serio to najpierw podokrecaj wszystkie srubki a jak nie pomoze to silikonem w sprayu miejsca stykania plastiku z elementami karoserii.
Jeszcze bedzie nastepna beemka...
Darkshine

Post autor: Darkshine »

No to sie posmialismy z tego wibratora a tak ogolem to jak kolega wyzej napisal, tak zrob, a jak bedziesz planowal jakas tube czy cos to maty wygluszajace, mi tylko brzeczy tylna polka za tylnymi zaglowkami ale dam tam mate zamiast gabki i chyba przestanie.Pozdro. :wink:
daro 16v

Post autor: daro 16v »

heh kup pianke konstrukcyjna do okien wloz rurke do otworow nawiewu na szyby jak zacznie wychodzic ..poczekaj az przyschnie nadmiar zetniesz nozem i masz gwarancje ze deska juz Ci nigdy nie zatrzeszczy anie nie zawibruje.. :wink:
Darkshine

Post autor: Darkshine »

niemoge ale pomysl musze go wyprobowac
FaTuM

Post autor: FaTuM »

napisz do wegrzol on Ci poradzi jest w tym mistrzem ;)
ODPOWIEDZ