Witam.
Mam problem. Odkąd kupiłem drugą boschówke mam taki problem, że nie świeci jedna jej strona. Mianowicie nie działają długie i postojówka, mijania śmiga. O co chodzi? Kostka nie łączy bo jest brudna czy co?
Głupio to wygląda jak pół lamy się pali, a pół nie. Ma ktoś może jakiś preparat żeby to przeczyścić i mógłby mi to użyczyć na spocie w pt? Oddam na miejscu bo i tak jak już to będę musiał to zrobić tam. Nie mam warunków parking to w tym momencie dla mnie najlepsza miejscówka
Dodam jeszcze, że żaróweczki sprawne.
Nie świeci jedna strona lampy. e36
- tommybiker6
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Ja miałem tak ze pół strony auta nie świeciło.. tzn lampy przód i tył i okazał sie to poprostu bezpiecznik.
A co do twoich lamp to wez zwykły papier scierny i przeszlifuj miedziane styki jak tylko możesz, moze to ci cos pomoze. Moze być tez tak ze ze masz "uszczypany" w jakimś miejscu przewód. Popatrz dokładnie na to
A co do twoich lamp to wez zwykły papier scierny i przeszlifuj miedziane styki jak tylko możesz, moze to ci cos pomoze. Moze być tez tak ze ze masz "uszczypany" w jakimś miejscu przewód. Popatrz dokładnie na to
BMW E36 320i Mauritiusblau Metallic
- tommybiker6
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt: