witam mam pytanie odnośnie zakupu nowego sterownika silnika w serwisie czy po zakupie
wystarczy podpiąć sterownik i auto będzie chodzić czy trzeba jeszcze go jakoś do programować z góry dziękuje
[ Dodano: 9 Luty 2011, 19:44 ]
mam jeszcze jedno pytanie czy zna ktoś dobrego elektryka który zajmuje się bmw e87
chodzi szczególnie o programowanie sterowników do bmw
[E87] bmw e87 sterownik silnika
- tommybiker6
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
- tommybiker6
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
mi się nie śpieszy bo dopiero za 10 dni odbieram nowy sterownik w serwisie tylko nie wiem
czy auto będzie chodzić czy trzeba jeszcze coś z tym sterownikiem robić
i w ogóle nie wiem czy w aucie trzeba coś jeszcze wymienić bo wymienilem już 95 procent elektroniki łącznie z instalacją a auto dalej chodzi na 2 lub 3 cylindry kompresja sprawdzona a reszta podzespolów wymieniona już mam dość tego auta ale muszę go zrobić do końca bo jest śliczna i nie miałem jeszcze takiej nowej .pozdrawiam
czy auto będzie chodzić czy trzeba jeszcze coś z tym sterownikiem robić
i w ogóle nie wiem czy w aucie trzeba coś jeszcze wymienić bo wymienilem już 95 procent elektroniki łącznie z instalacją a auto dalej chodzi na 2 lub 3 cylindry kompresja sprawdzona a reszta podzespolów wymieniona już mam dość tego auta ale muszę go zrobić do końca bo jest śliczna i nie miałem jeszcze takiej nowej .pozdrawiam
sory że się tak rospisuje ale kupiłem tą bmw i myślałem że jakos sobie poradzę ale się przeliczyłem i teraz nie wiem co mam robić i dla tego szukam jakiegoś elektronika który zna się na rzeczy a nie jacyś co chcą ale nawet niewiedza z czym mają do czynienia , na mechanice się znam ale z elektroniką to tylko trochę i w ogóle trzeba mieć sprzęt i wiedzę pozdrawiam
[ Dodano: 12 Luty 2011, 18:04 ]
nie wiem czy ktoś mi pomoże czy zna ktoś jakiegoś elektronika który programuje sterowniki do bmw e87 albo może mi pomóc i udzieli mi jakiś informacji pozdrawiam i czekam na jakąś pomoc
[ Dodano: 12 Luty 2011, 18:04 ]
nie wiem czy ktoś mi pomoże czy zna ktoś jakiegoś elektronika który programuje sterowniki do bmw e87 albo może mi pomóc i udzieli mi jakiś informacji pozdrawiam i czekam na jakąś pomoc