Może niektórch z dziwi moje pytanie, ale jako że jestem świeżym posiadaczem e46 i nie dokońca jeszcze wiem co można a co nie w tym modelu chciałbym się was poradzić, czy założenie lamp DEPO czyli takich http://allegro.pl/lampy-bmw-e46-98-01-s ... 00274.html Będzie wyglądało stosownie w e46? Nie stać mnie na kupienie ori lamp z soczewką a zakup ori bez soczewki to tak średnio. W e36 DEPO były jak najbardziej ok więc chciałbym się was poradzić jak jest w przypadku e46? Na moje oko nie odbiegają one od ori lamp, prosze o wasze opinie Ps. Kierunki uczywiście inne w razie czego
takie lampy nigdy nie beda swiecily jak ori...optyka w takich lampach jest poprostu slaba...to jak zle dobrac okulary do oka czlowieka...nic nie zobaczysz i tyle
szukaj ori z drugiej reki...bedziesz duzo bardziej zadowolony
Poprostu patrzyłem że środek wygląda podobnie jak w ori soczewce chodziło mi tu o wygląd zewnątrzny, bo niestety nie mam żeby wtłożtć 1,5 klocka albo więcej na same lampy z soczewką, ale dzięki za opinie
Jakby kierunki byly inne to by jeszcze mogly byc... Nie sa one przypadkiem jednak w calosci z tej aukcji ? ? e46forum.pl zaloguj sie napewno przyda Ci sie pomoc ludzi z tego forum !! Nigdy na zywo nie mialem do czynienia z tymi lampami... Jakosc jednak bedzie gorsza od Ori ! i dlatego lepiej zebys wziol Ori chodzby bez soczewki !
Ostatnio zmieniony 2012-03-21, 22:06 przez PRIMO, łącznie zmieniany 1 raz.
no ja tak patrzyłem na grafice w google, i osobiście nie widzę różnicy w ori a w tych, dlatego zapytałem czy to faktycznie wiocha bo nie wyglądają jak chinole, w sumie wyglądało by to tak:
Co do kierunkowskazów to te dymione są eleganckie. Jeśli chodzi o lampy to kierunkowskaz tam idzie podmienić jak byś założył na auto i wsadził tam inny kierunkowskaz to przypuszczam, że żaden by nawet się nie kapnął, że to "china" - ja bym brał... odbłysk wokół soczewki na czarno było by (czy gorzej świecą niż ORI to nie będę się sprzeczał ale wydaje mi się, że wielkiej różnicy nie będzie widać...)
Nie rób tego, już lepiej kup ori bez soczewki, bo ori xenon niestety drogi. Jak kupowałeś auto powinieneś się z tym liczyć że jest droższe w utrzymaniu niż e36