Mam problem z radiem mianowicie gdy go załącze to nie gra mi ale kontrolka swieci sie ze jest zalaczone a co jakis czas jest głos a za chwilke znowu nie ma
Najpierw wyjmij radio i sprawdz czy wszystkie kostki z tylu masz docisniete. A jak to nie pomoże to bedziemy myslec co dalej..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
To zapewne masz wzmacniacz w bagażniku, po lewej stronie, tam gdzie zmieniarka i napęd do navi.
Odłącz kostki od wzmacniacza , zobacz czy nie są zaśniedziałe lub nie ma tam wilgoci, wyczyść i podłącz z powrotem powinno działać.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
myslałem jeszcze zeby rozkrecic te radio tzn nie rozkrecic dosłownie ale wyjąć je całe i posprawdzac kostki itd bo ja mam te duze radio z navi, jest tam troszke rozkrecania ale mysle ze dał bym rade