E46 nie odpala
-
- Małopiszący
E46 nie odpala
Koledzy rozkrecalem kluczyk do bmw e46 318i no i nawet nie wiem kiedy stracila sie podejrzewam mala kostka ktora jest w pilocie to chyba imobilaizer chodzi o to ze poskrecalem po wymianie baterii ide do samochodu a on nie odpala, poprostu cyka cos za schowkiem i to wszystko kontrolki sie pala a tu nic. pomozcie co robic zielonego pojecia nie mam czyto ten imio czy cos innego .
-
- Zaawansowany forumowicz
-
- Małopiszący
http://www.google.pl/imgres?q=kluczyk+b ... s:12,i:155
taki jak ten z zdjecia tylko ori kurde przez swoja glupote gdybym wiedzial ze to moze wyleciec uwazal bym myslsalem ze przyklejone jest, co mam teraz zrobic da sie odlaczyc imooo?
taki jak ten z zdjecia tylko ori kurde przez swoja glupote gdybym wiedzial ze to moze wyleciec uwazal bym myslsalem ze przyklejone jest, co mam teraz zrobic da sie odlaczyc imooo?
-
- Małopiszący
Zamiast to wymieniać, wolałbym zamówić ten kluczykkucik19899 pisze:wyrobienie kluczyka w aso 670zł. Co robic koledzy co mam wymienic zeby dzialalo stacyjke ews i komputer//
W ogóle podejdź do lepszego chłopa co dorabia klucze i Ci dokoduje kluczyk, w e46 się nie kopjuje kluczyka tylko zrobi Ci nowy i dopisze do auta.. Dlatego jest potrzeba, aby gość miał dostęp do samochodu. Koszt ok 400zł
-
- Małopiszący