Witam. Poszukuje w moim samochodzie gniazda diagnostycznego. Słyszałem że są ponoć dwa... jedno pod maską okrągłe oraz prostokątne przypominające wejście EURO gdzieś w środku. I o te gniazdo mi chodzi nie umiem znaleźć tego gniazda ala "EURO"
Szukałem na necie ale nic nie znalazłem gdzie się może znajdywać
dodam ze moja bunia jest z 97roku z góry dziękuję za pomoc
[E39] Gdzie jest gniazdo diagnostyczne?
w 97 roku to bedizesz mial tylko jedno okragle gniazdo pod maska zaraz przy prawym kielichu (prawa strona)
zdjecie perifnie kradne z innego forum
zlacze euro pojawilo sie dopiero w okolicach 99 roku...nei wiem dokladnie kiedy...ja mam auto wlasnie z 99 i juz mam dwa gniazda
minusem zlacza ktore znajduje sie w kabinie jest to ze mozna sie nim polaczyc tylko z silnikiem ( dubel tego pod maska w tym przypadku )
zlacze euro znajduje sie wtedy przy lewym kolanie kierowcy w schoweczku pod kierownica...gorze tego schowka
zdjecie perifnie kradne z innego forum
zlacze euro pojawilo sie dopiero w okolicach 99 roku...nei wiem dokladnie kiedy...ja mam auto wlasnie z 99 i juz mam dwa gniazda
minusem zlacza ktore znajduje sie w kabinie jest to ze mozna sie nim polaczyc tylko z silnikiem ( dubel tego pod maska w tym przypadku )
zlacze euro znajduje sie wtedy przy lewym kolanie kierowcy w schoweczku pod kierownica...gorze tego schowka
...tak znowu sie czepiam...