Witam mam pytanko..
Poszukuje wentylatora chłodnicy do mojego BMW E46 COUPE 323 /170ps. 2000r.
Ostatnio mialem wentylator z Bosha ktory nie pasowal bo moduł ocieral o sprzeglo klimy czy cos takiego.. jezeli pisze glupoty to z gory przepraszam bo jestem laikiem w tych sprawach. Chcialbym sie dowiedziec z jakich wersji benzynowych pasuje wentylator do mojej buni... Sam nie wiem teraz czy kupic jakis orginal czy zamiennik co mi radzicie?
Na allegro ludzie pisza glupoty i czesci ktora ma pasowac nie pasuje niby ten Bosh tez jest dla mojego modelu dobry a wcale nie pasuje dlatego pytam:)
Pozdrawiam
Wentylator Chłodnicy BMW E46 Coupe 2000r.
A dlaczego chcesz wymienic caly wentylator? Moze to kwestia tylko modulu terujacego? Jesli jednak koniecznie potrzebujesz caly wentylator to szedlbym raczej w uzywke, zamienniki to loteria z dopasowaniem.
AUTO DUŚ
44-193 Knurów ul. Rybnicka 57
kom: 790223971
NIP: 6312501318
www.autodus.pl, warsztat@autodus.pl
44-193 Knurów ul. Rybnicka 57
kom: 790223971
NIP: 6312501318
www.autodus.pl, warsztat@autodus.pl
Przymo chyba nie do końca zrozumiałeś chodzi o to że boche były produkowane 2 rodzaje tak jak pisałem z modułami na prosto i do dołu, chodzi o to że te z modułami do dołu nie wchodziły do 6 garowców bo poprostu się nie mieszczą, miałem taką sytuację sam, że kupiłem od 318 bo podobno "są takie same" a jak się okazało musiałem później przekręcić do starej obudowy z mojego wentylatora bo nie pasowało. i z tym samym problemem boryka się S1Fafik,