[E39] Kierunki za szybko "cykają"
[E39] Kierunki za szybko "cykają"
witam. Wczoraj zostałem posiadaczem e39 535 i problem w tym że nie zauważyłem że kierunki zaszybko cykają, samochód jest przed liftowy a są założóne lampy poliftowe z helli, jak włacze awaryje to wszystko jest ok. ale przy właczaniu kierunków wszytskie żarówki działają tylko naprawde szybko.. ktoś pomoże?
e36 328 - e46 320 - e39 535 - e46 330 - e61 535 - e60 535 - e92 335xi
dziwne - jezeli wszystkie kierunki to zarowki to moze byc cos gdzies zasniedziale i komputer widzi to jako za duzy opor ( spalona zarowka )
jezeli byly zmieniane lampy a wczesniej bylo wszystko ok - to tam bym szukal przyczyny
lampy jak sa zmieniane to zwykle jest problem z postojowkami - wtedy trzeba dac rezysstory/zarowke ( zakladam ze wsadzamy lampy poliftowe do auta przed liftem )
jezeli byly zmieniane lampy a wczesniej bylo wszystko ok - to tam bym szukal przyczyny
lampy jak sa zmieniane to zwykle jest problem z postojowkami - wtedy trzeba dac rezysstory/zarowke ( zakladam ze wsadzamy lampy poliftowe do auta przed liftem )
...tak znowu sie czepiam...
wita. posprawdzałem dzisiaj żarówki i styki, wszystko wygląda ok, poza połączeniem miedzy oryginalna wtyczką z instalacji a wtyczką z lampy poliftowej, która ogólnie została wyrzeźbiona.... wiec tu prośba czy ktoś coś takiego ma??
e36 328 - e46 320 - e39 535 - e46 330 - e61 535 - e60 535 - e92 335xi