[Exx] Zapytanie :D

Czyli wszystko co dotyczy elektryki w naszych BMW!
GrzesiekBMW

[Exx] Zapytanie :D

Post autor: GrzesiekBMW »

Witam wszystkich milosnikow Ca, dopiero zaczolem sie tym interesowac i mam okazjue kupic Wzmacniacz Kenwood 1500W 2xtuba wyjscie 2xcentral i chyba 4/6 glsniki caly wzmazniacz prawie nowy :p z zlotymi koncowkami za okolo 700-800zl lykac ? z gory dzieki za odpowiedzi :))
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 13:20 przez GrzesiekBMW, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

zalezy jaki dokladniej wzmacniacz, jakie tuby itp. Mozna takie cos kupic za 400zl. Np tuba za 100zl. okresl co dokladnie to mozna wtedy sie zastanowic. Porownaj sobie ceny z allegro.

Mam rozumiec ze do sprzedania jest tylko wzmacniacz plus 2 tuby?? Bo dalej co tam piszesz to nie wiem o co biega.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
GrzesiekBMW

niee :P sam wzmacniacz , tylko wlasnie takiego nawet na allegro nie ma bo ponoc jest tak mocny ;p postaram sie znalesc linka w necie do tego i wkleic lada chwila
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

kenwood 1500W RMS?? Jesli tak to bierz ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

dokladnie znajdz jakas stronke tego wzmacniacza z dokladnymi jego parametrami. dla porownania niejakie buszmeny alfredy itp to tez maja 1500w lub wiecej ale najwaniejsze jest rms a nie max :lol: :lol:
cybek1984

Post autor: cybek1984 »

moze go nie ma bo po prostu to jest tuningowany first :D haha
kocik

Post autor: kocik »

taaa zalezy oczekujesz od tego wzmacniacza czy ma ladnie czysto grac itp czy ci wogule zalezy na jakosci dzwieku czy tylko bum bum zeby sie bylo z daleko slyszec podaj model tego wzmaka i sie przekonamy
GrzesiekBMW

sory za caly dzien zwloki ale mi wypadl wyjazd do wrocka, juz szukam w internecie tego wzmachola jak znajde jakis link dam i dokleje do posta :)

cholera serio mam problem z znalezieniem go ;D jutro pojade do kolegi dowiem sie o dokladna nazwe i cos wiecej ;d

Juz wiem ;D < Wzmacniacz to "kac-ps500f" Kenwood 1500w> za 700 zl oplaca sie brac? i czy to dobry wogole wzmacniacz czy nie polecacie :) prosze o wasze opinie , i dziekuje ;d
cybek1984

Post autor: cybek1984 »

wez go po prostu i wyproboj tu jest podobny tylko troszku nowszy a na moc nie patrz bo co jeden to wieksza sciema
http://www.allegro.pl/item189479836_ken ... ps521.html
pozdro
kocik

Post autor: kocik »

poszukaj lepiej czegos inegoo w tej kwocie :D napisz na gg to cos znajdziemy
ODPOWIEDZ