[E46] Coś nawalilo w oświetleniu

Czyli wszystko co dotyczy elektryki w naszych BMW!
Artur330d

[E46] Coś nawalilo w oświetleniu

Post autor: Artur330d »

2 małe problemy:

1. Parę dni temu przestała mi świecić jedna z żarówek oświetlenia tylnego rejestracji- kiedy jest wpięta żarówka brak komunikatu na desce rozdzielczej że coś jest nie tak bo jej wyjęciu jest komunikat, niby lampa powinna świecić a nie świeci - dziwne czyżby coś zaśniedziało? (żarówki wymieniałem i to nie jest to)

2. Wczoraj chciałem włączyć przednie lampy przeciwmgłowe i włącza się kontrolka ale nie lampy - cóż o może być ? Może bezpiecznik ? tylko który ?

MOże jest ktoś u kogo bym mógł to zrobić zeby się nie zagłębiać w elektrykę za bardzo ?
Awatar użytkownika
zdziaszek
Zaawansowany forumowicz

Post autor: zdziaszek »

Artur330d pisze:MOże jest ktoś u kogo bym mógł to zrobić zeby się nie zagłębiać w elektrykę za bardzo ?
Bezpieczniki itp mogę Ci posprawdzać, ewentualnie coś przy oświetleniu także, oczywiście jeśli będziesz chciał. Nie gwarantuję że do tego dojdę, ale już w kilku autach podobne problemy naprawiałem. A mieszkam około 1 km od Ciebie :)
pozdrawiam
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."

PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT :)
Artur330d

A skąd akurat wiesz że 1km :-D. Z chęcią bym podjechał jak byś miał czas ale nie będę głowy zawracać w czasie świątecznym może w przyszłym tygodniu po poludniu ?
Awatar użytkownika
zdziaszek
Zaawansowany forumowicz

Post autor: zdziaszek »

Artur330d pisze:A skąd akurat wiesz że 1km :-D
Jak się nie mylę to mieszkasz w pobliżu starego szybu, bo widziałem tam kilka razy Twoje auto (chyba że jeździ tutaj drugie bardzo podobne):D

No niema sprawy, może być przyszły tydzień :) Jak będziesz przy kompie to odezwij się na gg...

Pozdrawiam
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."

PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT :)
Artur330d

Tak tak koło szybu :D. To się zgadamy :D.
ODPOWIEDZ