[E46] Ringi do lamp przednich do E46 Coupe po Lifcie
-
- Zaawansowany forumowicz
[E46] Ringi do lamp przednich do E46 Coupe po Lifcie
Witam Czy moze ktos z was juz wkladal ringi do lamp przednich do E46 Coupe po lifcie?
Duzo jest filmikow na youtube jak sie wklada ale do e46 przed liftem a one maja osobno kierunki i wydaje mi sie ze o wiele łatwiej jest je wlozyc!?
Czy ringi mozna uzywac do jazdy dziennej? Tak jak maja np juz te nowsze modele?
Jakie ringi najlepiej kupic bo na allegro jest tyle ofert ze nie wiadomo jakie wybrac!?
Pozdr
Duzo jest filmikow na youtube jak sie wklada ale do e46 przed liftem a one maja osobno kierunki i wydaje mi sie ze o wiele łatwiej jest je wlozyc!?
Czy ringi mozna uzywac do jazdy dziennej? Tak jak maja np juz te nowsze modele?
Jakie ringi najlepiej kupic bo na allegro jest tyle ofert ze nie wiadomo jakie wybrac!?
Pozdr
-
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Co do e46 coupe po lifcie CI nie pomogę ale co do używania do jazdy dziennej to jak najbardziej tak przecież włączając światła mijania musisz włączyć " postojowe " pod które się podłącza ringi a jak wiemy ustawowo w naszym kraju jest obowiązek jazdy na światłach przez cały rok
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
-
Chodzilo mi z tym jezdzeniem na zalaczonych samych ringach (posotjowych) nie wlaczajac mijania!? Jak bym np wlozyl jakies mocniejsze te ringi!Tak jak maja nowsze modele!?Daniel pisze:Co do e46 coupe po lifcie CI nie pomogę ale co do używania do jazdy dziennej to jak najbardziej tak przecież włączając światła mijania musisz włączyć " postojowe " pod które się podłącza ringi a jak wiemy ustawowo w naszym kraju jest obowiązek jazdy na światłach przez cały rok
- Aman
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Damian_e30, najlepsze sa Ringi CCFL nie kupuj zadnyc ledowych itd bo to jest dziadostwo No ja jak wkladalem do swojej to zajelo mi to kolo 1h. Ale ty masz juz po lifcie wiec nie wiem czy masz lampy juz klejone czy na zatrzaski i tu tylko bylby wiekszy wysilek a z reszta powinienes spokojnie sobie poradzic
-
Sprzedają jeszcze ledy???Aman pisze:najlepsze sa Ringi CCFL nie kupuj zadnyc ledowych itd bo to jest dziadostwo
Wracając do Twojego pytania, bo zaczyna się znowu zbędna dyskusja:Czy ringi mozna uzywac do jazdy dziennej?
Wg przepisów KRD nie możesz jeździć na samych ringach, choćby nawet miały po 75W.
Po co więc spory na temat homologacji, oznaczeń etc.
Jakiś czas temu wsadzałem ringi do poliftowego sedana i lampy nie były klejone, trzymał je tylko bród.Lampy mam klejone!
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-