[E34] brak napiecia
[E34] brak napiecia
witam
mam taki problem chcialem podlaczyc sobie halogeny,wymienilem przelacznik na dwustopniowy ale dalej na kablach nie ma napiecia ;/ gdzie szukac przyczyny?? jakis przekaznik trzeba wymienic czy cos innego??
pozdrawiam i pomozcie
mam taki problem chcialem podlaczyc sobie halogeny,wymienilem przelacznik na dwustopniowy ale dalej na kablach nie ma napiecia ;/ gdzie szukac przyczyny?? jakis przekaznik trzeba wymienic czy cos innego??
pozdrawiam i pomozcie
BardzoMądryWybór
skąd do kąd te kable biegną? sam je kładłeś? Z takimi informacjami jak podałeś nikt Ci nie pomoże.. Skoro przewody były, a przełącznika nie było? To też dziwna sprawa, co innego jak jest instalacja do głośników Przekaźnik moze musisz wsadzić a nie wymienić, bo jesli nie bylo halogenów, to bedzie tam osobny przekaźnik..
pazura87, nie kable juz byly wiec myslalem ze wszystko bedzie git ale jednak tak nei jest,pod maska w skrzynce jest tylko jedno miejsce na przekaznik taki kwadrat ale jaki tam wsadzic?? myslalem ze jest wspolny przekaznik to tylnich i przednich przeciwmgielnych
no i kontrolka w liczniku tez sie nie swieci
no i kontrolka w liczniku tez sie nie swieci
BardzoMądryWybór
przymo, tylko powiedz mi ktory to jest od mijania bo na elektryce to sie az tak bardzo nie znam ;/ pod macha czy kanapa??
tu sa moje bezpieczniki
tu sa moje bezpieczniki
Ostatnio zmieniony 2010-07-30, 19:58 przez przemo85, łącznie zmieniany 1 raz.
BardzoMądryWybór