Flaga klubowa
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
wszystko było by fajnie, ale do kiedy musze zrobić przelew bo kaske bede miał na początku miesiąca, temu sie nie dopisywałem od razu... kidy bedziecie zamawiać flagi?? do kiedy mam czas na wpłate, bo nie chce żeby ktoś miał pretensje do mnie o niw wpłacenie w terminie
SEX jest jak BMW - radość z JAZDY
sky zamawiac bede w poniedzialeksky_driver pisze:wszystko było by fajnie, ale do kiedy musze zrobić przelew bo kaske bede miał na początku miesiąca, temu sie nie dopisywałem od razu... kidy bedziecie zamawiać flagi?? do kiedy mam czas na wpłate, bo nie chce żeby ktoś miał pretensje do mnie o niw wpłacenie w terminie
(Kolebka robil poprawki do projektu i jesli wszystko bedzie OK to w poniedzialek bede robil ju konkretne zamowienie)
Swobi spoko, tylko ze mnie od rana niebedzie bo pracuje jutro ... jak cos to daj zawiasowi kase
[ Dodano: 22 Marzec 2009, 21:47 ]
Kaskę przelali:
1. Paffcio
2. Prezes
3. El Diablo
4. Swobi - ja mam kase wiec przelewu niebedzie robic
5. przymo - ja mam kase wiec przelewu niebedzie robic
6. Przygoda (zaplace za siebie przy odbiorze)
a jest 12 osob na liscie do flag
zamowie tyle ile osob wplacilo ... i bez zadnego gadania pozniej ze sie niewiedzialo itp itd bo czas do wplaty za flage byl tydzien ... do jutra do czasu jak wroce z roboty mozna wplacac (a z roboty bede przed 15) pozniej lista zamknieta