Naklejki BMW TEAM SLASK z własnym nickiem z forum

Naklejki, smycze, kalendarze i inne...
Awatar użytkownika
karem12#
Zaawansowany forumowicz

Naklejki BMW TEAM SLASK z własnym nickiem z forum

Post autor: karem12# »

Witam. Przedstawic chce wam naklejki z nickiem. Oczywiscie zamias widocznego tutaj mojego nicku "karem#12" kazdy moze miec umieszczony swoj. :bmw:
Zobacze jakie bedzie zainteresowanie, mozna robic liste to wniedlugim czasie zrobie zamowienie. :grin:
Mysle, ze pomysl jest dosc ciekawy, a oto i foto jak naklejka wyglada:) Ja na ten przyklad przykleilem sobie ja na kawalek pleksy i wsadzilem zamiast tablicy rejestracyjnej, zreszta moze ktos na SCP widzial.
Cena to 10zł za jedna naklejke.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
owsick
Zaawansowany forumowicz

Post autor: owsick »

mi sie to nawet podoba :)
owsick
Gabrielo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Gabrielo »

Widziałem na SCP i mnie się to tysh podoba, więc można zrobić listę, ale napisz nam tutaj wszystkim obecnym, czy to z przesyłką też wysyłasz i ile ta przesyłka kosztuje? :mrgreen:
Awatar użytkownika
karem12#
Zaawansowany forumowicz

Wiesz, Gabrielo mysle ze przesyłka to zaden problem i powinna kosztowac około 5zl, bo wypadalo by to wyslac tak zeby sie nie pogniotlo i szlo to pozniej ladnie przykleic. :smile: Oczywiscie moge to tez z soba zabrac na jakiegos spota. :wink:
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

A nie łaska spytać najpierw właściciela loga
BMW TEAM SLASK o zgodę na produkcję
naklejek z jego nazwą??
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Awatar użytkownika
karem12#
Zaawansowany forumowicz

Marcin jesli masz cos przeciwko tym naklejkom to usun temat i po problemie.
Pozatym niemialem w zamiarze rozpowrzechniania ich Bog wie komu, lecz tylko i wylacznie uzytkownikom forum.
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

Tak tylko to jest rozpowszechnianie.

Nie zrozum na źle ale nie zawsze forumowicze dobrze reprezentują nasz klub.
Oklejają całe samochody naklejkami z naszego forum i później wychodzi lipa.
Albo sprzedają samochody nie zrywając naklejek i to też nie jest dobre ;/

Przykład przed wczoraj jadę u siebie w mieście gdzie z Gliwic aktywnych forumowiczów znam oprócz mnie może z 5 - 6 osób a co widzę ... zielonego sedana e36 na SGL zwieśniaczonego na maxa wydechami, lampami clear i innymi agro dodatkami a na całej tylnej szybie adres naszego forum wycięty na jakimś ploterze. I uważasz że to dobra reklama dla naszego forum?
Bo mi było wstyd. Po prostu wstyd że ten człowiek "reprezentuje" ten sam klub czy forum.

Jeżeli wszyscy wyżej wyrażą zgodę na produkcję naklejek i bd w jakiś sposób to kontrolować to dla mnie nie ma problemu.

Ale to tak po prostu na przyszłość :)
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

dlatego ja uwazam ze na gadzety klubowe powinny byc jakies warunki np. pól roku na forum, 200 postów... Pozniej widzisz czlowieka na ulciy autem i nie kojarzysz ani auta ani jego a ma i naklejki i ramki...
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

A ja mysle ze Karem wcale nie chciał zle i wyszło mu to calkiem calkiem niezle :bmw:

Nie wieszajcie na chłopaku psów odrazu, chodz wiadomo ze już nie jedne raz przez nieodpowiedzialnych fascynatów BTSowi oberwało sie ale zawsze staramy sie sporstowac nieprawdziwe informacje :wink:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

karem12#, Ja uważam Projekt fajny zrobiłeś coś od siebie i to mi się podoba z tego co tu widzę są to wlepy na tablice a nie naklejka na szybę zresztą na która ma wyłączność z tego co wiem tylko Wegrzol :wink:

Bardzo wątpie żeby ktoś z tymi wlepami jeździł po ulicach bo jest to niezgodne z prawem ruchu drogowego no chyba żeby jechać po paliwo na koszt BTS-u :mrgreen:
Fajny pomysł na zloty i imprezy i nic poza tym :razz:
Na tobie niestety leży odpowiedzialność komu to rozdajesz tyle ode mnie :bmw:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

też widziałem na żywo i bardzo fajny pomysł z tymi "naklejkami" w tablicę rejestracyjną.
Obrazek
Glodek
Maniak forumowy

Post autor: Glodek »

Kaper pisze:też widziałem na żywo i bardzo fajny pomysł z tymi "naklejkami" w tablicę rejestracyjną.
x2 fajny pomysł

chociaż tez mi sie podoba pomysł min pół roku na forum żeby kolege poznac ,i po tym czasie może starac sie o gadzety BTS ,
Obrazek
Awatar użytkownika
karem12#
Zaawansowany forumowicz

Wiadomo, ze kazdy klubowy gadzet moze sie dostac w niepowolane rece lub zostac uzyty w taki sposob ze zle bedzie reprezentowac nasz klub(forum) lecz na to juz nie mamy wiekszego wplywu. :sad:
GERMAN pisze:karem12#, Ja uważam Projekt fajny zrobiłeś coś od siebie i to mi się podoba z tego co tu widzę są to wlepy na tablice a nie naklejka na szybę zresztą na która ma wyłączność z tego co wiem tylko Wegrzol :wink:

Bardzo wątpie żeby ktoś z tymi wlepami jeździł po ulicach bo jest to niezgodne z prawem ruchu drogowego no chyba żeby jechać po paliwo na koszt BTS-u :mrgreen:
Fajny pomysł na zloty i imprezy i nic poza tym :razz:
Na tobie niestety leży odpowiedzialność komu to rozdajesz tyle ode mnie :bmw:
Cieszy mnie to, ze chociaz GERMAN zauwazyl ze te naklejki maja spelniac role zastepcza rejestracji np przy takich okazjach jak zloty czy inne imprezy motoryzacyjne. :bmw:

Jeśli cały temat naklejek ma budzić jakieś złe emocje to myśle, że lepiej go wstrzymać. A ja swoje już wykonane powiesze na ścianie w garażu żeby na jakimś zlocie nie być oskarżonym o kradzież praw autorskich.
Glodek
Maniak forumowy

Post autor: Glodek »

karem12# pisze:A ja swoje już wykonane powiesze na ścianie w garażu żeby na jakimś zlocie nie być oskarżonym o kradzież praw autorskich.
karem- chyba nie bedzie tak zle ,ja jestem za fajny gadzet na zloty ,czy spotkania klubowe
Obrazek
Soyer
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Soyer »

Myślę że chętnych będzie sporo pomysł b.dobry :bmw:
ODPOWIEDZ