Naklejki BMW TEAM SLASK z własnym nickiem z forum
Naklejki BMW TEAM SLASK z własnym nickiem z forum
Witam. Przedstawic chce wam naklejki z nickiem. Oczywiscie zamias widocznego tutaj mojego nicku "karem#12" kazdy moze miec umieszczony swoj.
Zobacze jakie bedzie zainteresowanie, mozna robic liste to wniedlugim czasie zrobie zamowienie.
Mysle, ze pomysl jest dosc ciekawy, a oto i foto jak naklejka wyglada:) Ja na ten przyklad przykleilem sobie ja na kawalek pleksy i wsadzilem zamiast tablicy rejestracyjnej, zreszta moze ktos na SCP widzial.
Cena to 10zł za jedna naklejke.
Zobacze jakie bedzie zainteresowanie, mozna robic liste to wniedlugim czasie zrobie zamowienie.
Mysle, ze pomysl jest dosc ciekawy, a oto i foto jak naklejka wyglada:) Ja na ten przyklad przykleilem sobie ja na kawalek pleksy i wsadzilem zamiast tablicy rejestracyjnej, zreszta moze ktos na SCP widzial.
Cena to 10zł za jedna naklejke.
Tak tylko to jest rozpowszechnianie.
Nie zrozum na źle ale nie zawsze forumowicze dobrze reprezentują nasz klub.
Oklejają całe samochody naklejkami z naszego forum i później wychodzi lipa.
Albo sprzedają samochody nie zrywając naklejek i to też nie jest dobre ;/
Przykład przed wczoraj jadę u siebie w mieście gdzie z Gliwic aktywnych forumowiczów znam oprócz mnie może z 5 - 6 osób a co widzę ... zielonego sedana e36 na SGL zwieśniaczonego na maxa wydechami, lampami clear i innymi agro dodatkami a na całej tylnej szybie adres naszego forum wycięty na jakimś ploterze. I uważasz że to dobra reklama dla naszego forum?
Bo mi było wstyd. Po prostu wstyd że ten człowiek "reprezentuje" ten sam klub czy forum.
Jeżeli wszyscy wyżej wyrażą zgodę na produkcję naklejek i bd w jakiś sposób to kontrolować to dla mnie nie ma problemu.
Ale to tak po prostu na przyszłość
Nie zrozum na źle ale nie zawsze forumowicze dobrze reprezentują nasz klub.
Oklejają całe samochody naklejkami z naszego forum i później wychodzi lipa.
Albo sprzedają samochody nie zrywając naklejek i to też nie jest dobre ;/
Przykład przed wczoraj jadę u siebie w mieście gdzie z Gliwic aktywnych forumowiczów znam oprócz mnie może z 5 - 6 osób a co widzę ... zielonego sedana e36 na SGL zwieśniaczonego na maxa wydechami, lampami clear i innymi agro dodatkami a na całej tylnej szybie adres naszego forum wycięty na jakimś ploterze. I uważasz że to dobra reklama dla naszego forum?
Bo mi było wstyd. Po prostu wstyd że ten człowiek "reprezentuje" ten sam klub czy forum.
Jeżeli wszyscy wyżej wyrażą zgodę na produkcję naklejek i bd w jakiś sposób to kontrolować to dla mnie nie ma problemu.
Ale to tak po prostu na przyszłość
A ja mysle ze Karem wcale nie chciał zle i wyszło mu to calkiem calkiem niezle
Nie wieszajcie na chłopaku psów odrazu, chodz wiadomo ze już nie jedne raz przez nieodpowiedzialnych fascynatów BTSowi oberwało sie ale zawsze staramy sie sporstowac nieprawdziwe informacje
Nie wieszajcie na chłopaku psów odrazu, chodz wiadomo ze już nie jedne raz przez nieodpowiedzialnych fascynatów BTSowi oberwało sie ale zawsze staramy sie sporstowac nieprawdziwe informacje
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
karem12#, Ja uważam Projekt fajny zrobiłeś coś od siebie i to mi się podoba z tego co tu widzę są to wlepy na tablice a nie naklejka na szybę zresztą na która ma wyłączność z tego co wiem tylko Wegrzol
Bardzo wątpie żeby ktoś z tymi wlepami jeździł po ulicach bo jest to niezgodne z prawem ruchu drogowego no chyba żeby jechać po paliwo na koszt BTS-u
Fajny pomysł na zloty i imprezy i nic poza tym
Na tobie niestety leży odpowiedzialność komu to rozdajesz tyle ode mnie
Bardzo wątpie żeby ktoś z tymi wlepami jeździł po ulicach bo jest to niezgodne z prawem ruchu drogowego no chyba żeby jechać po paliwo na koszt BTS-u
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Wiadomo, ze kazdy klubowy gadzet moze sie dostac w niepowolane rece lub zostac uzyty w taki sposob ze zle bedzie reprezentowac nasz klub(forum) lecz na to juz nie mamy wiekszego wplywu.
Jeśli cały temat naklejek ma budzić jakieś złe emocje to myśle, że lepiej go wstrzymać. A ja swoje już wykonane powiesze na ścianie w garażu żeby na jakimś zlocie nie być oskarżonym o kradzież praw autorskich.
Cieszy mnie to, ze chociaz GERMAN zauwazyl ze te naklejki maja spelniac role zastepcza rejestracji np przy takich okazjach jak zloty czy inne imprezy motoryzacyjne.GERMAN pisze:karem12#, Ja uważam Projekt fajny zrobiłeś coś od siebie i to mi się podoba z tego co tu widzę są to wlepy na tablice a nie naklejka na szybę zresztą na która ma wyłączność z tego co wiem tylko Wegrzol
Jeśli cały temat naklejek ma budzić jakieś złe emocje to myśle, że lepiej go wstrzymać. A ja swoje już wykonane powiesze na ścianie w garażu żeby na jakimś zlocie nie być oskarżonym o kradzież praw autorskich.