dostalem oferte na ramki pod tablice rejestracyjne 3D. Na zdjeciu ponizej mozna zobaczyc jak wygladac moga. Zdjecie zaporzyczylem z innego forum. Koszt jednego kompletu na samochod czyli 2 ramek to 30zl. Jednak zeby zamowienie wypalilo musialo by sie zadeklarowac minimum 50 osob na taki zakup. Glowna przyczyna jest zrobienie matrycy. Nastepne zamowienia byly by na mniejsze ilosci.
Oczywiscie nasze ramki byly by bardzo podobne do tych obecnych ktore mamy. Jedynie nie bylo by mozliwosci zrobic napisu z nickiem. Ale mysle ze bardzo fajne rameczki i przede wszystkim wytrzymale na jakiekolwiek warunki atmosferyczne. Jesli sa chetni to zapraszam do wpisywania sie na liste pod postem. Jak bedzie 50 osob to zamawiamy. Zamawiamy kompletami po 2 sztuki.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Może i są fajne, może lepiej wykonane, ale nie znamy się wszyscy, a na spotach wystarczy popatrzeć na obecne ramki i delikwenta stojącego obok auta i można się domyślić kto to jest
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem Krzys wiem ,ale jak mowi Marcin nie wiemy kto jest kto ,bo niekazdy sie zna mysle ,ze 50 ludu sie napewno nie uzbiera Mi nawet naszym projektem by sie nie podobaly zostaje przy tej co mam :D:D bez urazy