moja przygoda zaczeła sie z BMW w 2005 roku i pierwszy model to bme e30 combi 2,4 turbo diesel wspaniały samochud orginalnie obnizony na 15" borbetach nastepnie była 7 3,5 w bęzynce to była frajda i moc oczywiscie zagazowana po niej znow e 30 combi w benzynie 1,8 ale biedna sie spaliła dostała zapłonu jak stanełem na światłach a teraz jest e 36 combi pozdrawiam wszystkich miłosnoków tych wspaniałych aut
Mnie się beemki podobały... Chyba 5 lat temu czyli w wieku 11 lat ale na poważnie się wkręciłem i zacząłem interesować, gdy przyjechałem na I zlot BMW w Rydułtowach i tak raczej zostanie
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
Mi BMW zawsze się podobały,miałem z wieloma modelami do czynienia ale nigdy swojej Bawarki nie posiadałem(do dziś )Swoją przygodę z Marką zaczynam praktycznie od dzisiaj, wcześniej jeździłem dość hardcorowa na Polskie warunki Honda Preludą 3 generacji i doszedłem do wniosku, że czas przesiąść się do czegoś bardziej komfortowego, a za razem też w miarę mocnego dlatego wybór padł na e-39 528IA.Automatu nigdy nie chciałem, ale tylko w tej wersji po długich poszukiwaniach w Polsce i Niemczech udało mi się znaleźć wymarzoną zadbaną Beemke... i szczerze super sprawą okazał się ten automat
Mi się podobały BMW od kiedy w 1995 roku zobaczyłem na moim placu robiącą bączki ... Posiadaczem stałem się w 2009 roku w wakacje, a wcześniej już od 2000 roku jeździłem beemkami rodziców, ale bez prawa jazdy po spokojnej i wolnej od policji dzielnicy w której mieszkałem
Mi Od zawsze podobaly sie Bmw !!zaczelo sie jak Tata pierwszy ray przyjechal e34 Wtedy auta tej marki zaczely mie interesowac Teraz Mam e36 Od Listopada 2009 i Ale autem Rodzicow e39 528i Jezdzilem od wrzesnia
BMW
Dla Ciebie to tylko trzy zwykle litery,
Dla mnie silnik i kola cztery.
e36 zawsze chciałem. Lecz w domu stało cały czas mondeo. Wiec brałem i jeździłem wszędzie nim z 2 lata. Stosunkowo niedawno wstecz dopadłem e36 320i 92'.