O Waszym klubie dowiedziałem się widząc jakiegoś jegomościa w koszulce klubowej. Po powrocie do domu wpisałem do wyszukiwarki to co trzeba było no i jestem
BMW sport przeglądałem gdy zaczynałem się dopiero rozglądać za E34 / E30 , później zobaczyłem na YT filmik z jakiegoś spotu BTŚ , wpisałem co trzeba w google i się się tutaj zarejestrowałem
Wasze forum znam już od ponad roku,miałam również okazję zrobić zakupy do Zetki w Silesia Parts(pozdrowienia dla chłopaków) więc w końcu postanowiłam się zarejestrować.
od mniej wiecej 4 lat obijaly mi sie u oszy spotkania BTS-u, bylem wtedy w BCC, teraz znow ciagnie mnie do klubow, zlotow, imprez pod znakiem bawarskich cudow techniki, zdecydowalem sie przylaczyc
Jakis czas temu kupiłem coupete E36 jako ze kupel tez taka posiada zaraz do niego zadzwoniłem z pytankiem czy nie zna jakiego forum ktore działa w regionie gdzie mogłbym wrazie wu podpytac co i jak i rzecz jasna poznac nowych ludzi. Podał mi linka do waszego frum i mam zamiar sie tu zadomowic Pozdrawiam serdecznie wszystkich zmotoryzowanych i mam tylko nadzieje ze nie napotkam tu ludzi ktorzy wielbia tylko BMW i reszte marek ******* czy cos.
Sporo czasu temu przyjechało do nas na warsztat lekko stuknięte e36, na bocznej szybie miało adres www BTS`u... I tak wchodzę tu co jakiś czas, aż stwierdziłem że trzeba dołączyć do tego elitarnego grona
Pxtoxic pisze:Kupiłem BMW... Odwiedził mnie znajomy z Logiem BTŚ na swojej bluzie... Wpadłem na genialny pomysł, jakim było dołączenie do elitarnego grona
pomysl był genialny ciekawe ktory to kolega w bluzie BTSu smiga
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany