BMW posiadam od pażdziernika zeszłego roku. zakupiłem ją w stanie (niestety ) opłakanym od mojej siostry i powoli stawiam ją na nogi co daje mi dużo satysfakcji
Zaczynałem od CC 900 przy którym trochę sam grzebałem,
później śmigałem Fordem Fiestą MK5 1.25 zetec (rok 2000, 75PS) którą również "dopasowałem" pod swój gust
i Astrą G kombi 1.7 TD (rok 2001, 75PS). Wybór samochodu kombi był ze względu na powiększenie rodziny.
Później padła decyzja o zmianie samochodu, a że moja żonka jest od bardzo dawna związana z marką BMW to za dużo do powiedzenie nie miałem... i po wielu dyskusjach, negocjacjach, przemyśleniach podjąłem decyzję że przesiądziemy się na samochód ze śmigłem na masce...
Najpierw było czarne BMW E39 520d Touring jednak nie chcieliśmy ciągnąć za sobą kombi
i po długich poszukiwaniach przywieźliśmy sobie ze śląska zielonego sedana E46 318i
które już Wiewióra tutaj pokazywała.
Tak więc kierowcą samochodu marki BMW jestem od ponad roku,
jednak ze względu na żonę trochę dłużej mam z nią do czynienia.
obecne BMW mam do 5 miesięcy, a poaztym to miałem najpierw e36 coupe m50b20, pózniej e36 sedna m43b18, potem e34 touring m50b25, a teraz e36 touring m52b28
hmm.. w sumie to od dziecka ta marka jakoś mi wpadła w gust, sama nazwa już budziła emocje. Ale nigdy nie było mnie stać by kupić odpowiedni dla mnie model. Pierwszym autem był golf III teraz jednak przyszła pora na Bawarkęę
Witam.. Hmm ja bawarką jakoś zachwyciłem się jak bylem jeszcze nie pełnoletni. Lecz popelniłem bląd i jako pierwszy samochód kupiłem cos innego jednak ok 3lat temu powrócilem na słuszną drogę i teraz mam już 3 swoją bawarkę mianowicie e39 2.5 TDS Touring.
wiec tak załapałem bakcyla od ojca mając 9? 10? lat mały bylem heheh miał starom3 alpinke podwójny gaźnik itp na tamte czasy samolot później miał e30 drugom miała matka mając 14lat ojciec nauczył mnie jeździć to mając 15 zawijałem auto z placu i wiooo.... następnie 5rekin od ojca i .... pierwsza swoja bawarka bez szalu e34 2.0 24v tak dwa latka i zmiana teraz e39 3.0d tur. w pełnej opcji w pierwszej możliwej okazji postaram się podjechać pochwalić
Bmw mi się zawsze podobało i dopoki nie kupiłem pierwszego BMW to nie wzieło mnie na powaznie a po pierwszym moim e30 choroba juz postępuje coraz głebiej poprzez 3 bmw e 36 do teraz mam piąte BMW i to 525 TDS wiec jak widac nie umiem sie odkleic
Od dziecka jestem zakochany w tej marce,wujek miał czarną e36 1.8 is,postanowiłem że kiedyś ją kupię i tak oto moim pierwszym samochodem zostało BMW 1.8is qp,jedno jest pewne,zostaje z tą marką do końca życia.
Hmm... od paru lat mam pociąg do samochodów ... jakiś czas temu szukałam ... miało być Audi A3, padło na BMW - usiadłam, przejechałam się i wiedziałam, że muszę mieć Benia ( tak do niego mówię )