Od kiedy BMW?
Moja przygoda eeee 2010-2011 niepamietam dokładnie chyba że nawet wczesnij Anglik M-Look e46 przedlift 320D bardzo miło się jeździło ale jak wróciłem do PL to marzeniem moim było Golf IV i tak się stało przez 1,5 roku jeździłem a teraz zas E46 tylko teraz na 330D od sierpnia 2013 i mam nadzieje ze pojeźdze dłużej nim trochę niz golfem... Chyba ze wymiana na E61 535D
E46 coś tam pod maską pyka !
Posiadaczem E39 jestem od zeszłego roku od marca.Wcześniej nie chętnie podchodziłem do tematu BMW,jak to mówią Będziesz Miał Wydatki.I tu się myliłem dopóki się nie przejechałem,kopara mi opadła.Od razu chciałem je mieć.Fakt,dobre części trochę kosztują ale dla tej marki warto
[you] uważaj na przejeździe bo Mroziu jedzie
-
- Małopiszący
Szukałem z żoną naszego pierwszego autka....dyskusja była zacięta od tanich po drogie, od prostych po dziwne. Po paru dniach padła propozycja BMW ma w sobie to COŚ, coś co przyciąga uwagę, nawet tak zapatrzonej w "czerwone" auta żony więc się zauroczyliśmy...ale zaiskrzyło po pierwszej jeździe w trasie Katowice-Kraków. I tak od 21.03.2014 jestem posiadaczem Buni (tak na nią pieszczotliwie woła żonka ).
Onyx & Iva 88
Od kołyski .... wiadomo jak to jest raz się przejedziesz, zachorujesz i kupujesz
a później efekt domino, kupujesz nowszą lub kolejną....
a później efekt domino, kupujesz nowszą lub kolejną....
OLEJE I DODATKI MILLERS OIL , AMSOIL!www.e-autoteile.pl / biuro@e-autoteile.pl
Samochodów miałem wiele, były to marki francuskie, japońskie i niemieckie ale BMW mam pierwsze. Kiedy w grudniu pojechałem do rodzinki do Niemiec i mój szwagier pokazał mi to cudeńko stwierdziłem że mimo wcześniejszych uprzedzeń do tej marki postanowiłem sobie kupić autko i teraz mogę zdecydowanie powiedzieć że nie będzie to ostatnie BMW
Re: od kiedy BMW?
w sumie to nie pamiętam od kiedy oddałem serce marce lecz pierwsza becie miałem w wieku 16 lat a teraz doczekałem się już takiej normalnej ;d Zawsze się za nimi uganiałem