A ja słyszałem o BTSie już dość dawno - od jednego kumpla z rydutów który w tej waszej formacji działał - jak jeszcze dochodziły mnie słuchy , że mieliscie takiego jakiegoś prezesa , ktory każdą dosłownie każdą beemke potrafił zarżnąc , a na koniec podobno kupił coś z AVG i rozpętała się wtedy podobno burza . Nie wiem czy było to wszystko prawda , a jezeli tak to czy prezes dalej ma taki dar . Ale nie ukrywam , że sluchając tego smiechu było co niemiara
O forum dowiedziałem się z innego forum, z którego tutaj poniekąd imigrowałem Zmiana miejsca zamieszkania wiąże się z koniecznością poznania nowych braci i sióstr
Jestem już na kilku forach, a na tym chciałem się zarejestrować już jakiś czas temu, ale z przyczyn technicznych (jakieś błędy na forum) nie mogłem tego zrobić. Wreszcie się udało!
Jak się dowiedziałem o forum to nawet nie pamiętam. Ale postanowiłem sobie że jak zakupie sobie bawarkę to na pewno dołączę do użytkowników tego forum.
Przypadek, byłem pod szkołą w Dąbrowie Górniczej, gdzie była akcja oddawanie krew plus konkurs na car -audio gdzie spotkałem właściciela E46 328I i z naklejki na szybie dowiedziałem się o forum.