Witam wszystkich serdecznie. Obecnie mieszkam w Bedzinie. Na imie mam Tomek. BMW ktore byly i zostana na zawsze w pamieci to e46 328 i e39 540.
Obecnie śmigam e36 328 ze szperka 100%. Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.
Przede wszystkim to chciałem się przywitać.Strona wygląda fajnie,pytanie jeszcze jak dodać zdjęcie mojego wozu do galerii.Mam na Imię Zbyszek na forum jestem jako Zibi 01 , poza komputerem można mnie usłyszeć na CB-Radio z SSB wcześniej mieszkałem w Wodzisławiu Śląskim,teraz jestem w Polsce na moment ale od 11-tu lat mieszlkam w Anglii.Jak łatwo się domyślić moje BMW E36 to model na rynek Brytyjski , jest to samochód z automatyczną skrzynią biegów silnikiem 318i , nie jest to jednak Vanos. Wcześniej jeździłem BMW E36 325TD w manualu również Brytyjskie.Miałem też możliwość jeździć 530d z roku 2007 seria E60 czy BMW Z4 z roku 2005. W tej chwili mam ponownie E36 rok 1997 która tym razem na warsztacie zaczęła przechodzić profesjonalny Tuning. Witam Was wszystkich serdecznie - Zbyszek.
Witam wszystkich.Chce sie z wami przywitac bo jestem nowym forumowicze lecz nie nowym/swiezym kierowca BMW.Mam nadzieje ze poznam tutaj nowch ludzi czegos sie dowiem a i moze podziele sie moja wiedza.
Pozdrawiam Michal
Witam wszystkich serdecznie.
Moja bawartka to poczciwe E60 z 2009 roku.
Na codzień zajmuję się generalnie pielęgnacją takich perełek, które później napawają dumą