Od kiedy BMW?
w wieku 17 lat kupilem fso 125 za pierwsza wyplate bylo to w 1996 roku i 1998 udalo sie wyrwac od znajomego lekarza pierwsze moje Bmw e30 320i 91r prod. w sedanie
- na fotkach juz pomodzone przeze mnie
(bezwypadkowy pierwszy wlasciciel kupiony w salonie) w 2000r zakupilem Bmw e36 325i 1994 r prod. w sedanie od znajomego i zostalo skradzione w 2003
fotka po zakupie
i po modach moich
i w tym tez roku stalem sie posiadaczem bmw e34 m5 3,6 93 r prod.
fotka po zakupie
i po moich modach
w 2004 zakupilem bmw e30 320i w kombi 90r prod
fotki juz po modach
a w 2007 zakupilem bude bmw e30 318i 89r prod
fotki po zakupie
w trakcie
i aktualnie
milego czytania
i zaczalem budowac aktualna beemke jaka jezdze do dzis wiec juz 15 lat posiadam rozne bmw
- na fotkach juz pomodzone przeze mnie
(bezwypadkowy pierwszy wlasciciel kupiony w salonie) w 2000r zakupilem Bmw e36 325i 1994 r prod. w sedanie od znajomego i zostalo skradzione w 2003
fotka po zakupie
i po modach moich
i w tym tez roku stalem sie posiadaczem bmw e34 m5 3,6 93 r prod.
fotka po zakupie
i po moich modach
w 2004 zakupilem bmw e30 320i w kombi 90r prod
fotki juz po modach
a w 2007 zakupilem bude bmw e30 318i 89r prod
fotki po zakupie
w trakcie
i aktualnie
milego czytania
i zaczalem budowac aktualna beemke jaka jezdze do dzis wiec juz 15 lat posiadam rozne bmw
bo kazdy facet z widlami to posejdon
moja przygoda zaczęła sie jakoś w 2007 jak wyszedłem z wojska... wtedy miałem chrypke na nissana 200sx s13 bo uważałem ze bmw jeżdżą same dresy i cwaniaki... no ale jakoś sie tak złożyło że matka dała mi cynk że znajomy ma e36 TDS do sprzedania gdy sie nim przejechałem to pomyślałem "o żesz w morde, diesel a tak zapierdala" później sie okazało że było w nim troche grzebane i samochód na hamowni wypluł niecałe 170 koni i prawie 400 momentu ... TDS'a juz dawno nie mam, potem było 530d 99r. a aktualnie mam e39 525d 02r i e36 325i 92r.
-
- Małopiszący
Moja historia pewnie szału nie zrobi.
e46 to Moje pierwsze BMW (ale z pewnością nie ostatnie) i w sumie pierwsze auto.
Na początku miał być civic coupe potem A4 B6, accord a skończyło się na e46 320d w sedanie. Kumpla dziewczyna miała 320d ale przed liftem, trochę tym autem pojeździłem i postanowiłem też kupić ale po lifcie. Mam je od roku i nie żałuję, auto było sprowadzone z Niemiec miesiąc przed Moim zakupem.
Jest jeszcze do zrobienia kilka poprawek lakierniczych głównie odpryski na masce lecz z powodu braku czasu jeszcze tego nie zrobiłem ale w tym roku chciałbym już na poważnie się Nim zająć.
Kiedyś miałem małe obawy co d BMW ale teraz nie żałuję i śmiało mogę polecić
Pozdrawiam wszystkich
e46 to Moje pierwsze BMW (ale z pewnością nie ostatnie) i w sumie pierwsze auto.
Na początku miał być civic coupe potem A4 B6, accord a skończyło się na e46 320d w sedanie. Kumpla dziewczyna miała 320d ale przed liftem, trochę tym autem pojeździłem i postanowiłem też kupić ale po lifcie. Mam je od roku i nie żałuję, auto było sprowadzone z Niemiec miesiąc przed Moim zakupem.
Jest jeszcze do zrobienia kilka poprawek lakierniczych głównie odpryski na masce lecz z powodu braku czasu jeszcze tego nie zrobiłem ale w tym roku chciałbym już na poważnie się Nim zająć.
Kiedyś miałem małe obawy co d BMW ale teraz nie żałuję i śmiało mogę polecić
Pozdrawiam wszystkich
- michal87sc
- Zaawansowany forumowicz
tak się trafiło i Miłość
KUPIŁEM - POJEŹDZIŁEM - I SIE ZAKOCHAŁEM
a jestem świeży
pzdr
a jestem świeży
pzdr
-
- Małopiszący