BTSu szukać nie musiałam bo moja żonka Wiewióra jest od dawna moto maniaczką i to Ona zaraziła mnie biało niebieskim śmigłem na masce, tak też więc pojawiłem się w Waszym wirtualnym świecie.
ja znalazlem dzisiaj rano tz juz wczoraj ;p w drodze do pracy towarzyszylo mi zolte bmw na dabrowskich blachach i z tylu na klapie mial wlepe tego forum dzieki za towarzystwo w drodze do pracy
Kwasik pisze:towarzyszylo mi zolte bmw na dabrowskich blachach
jesli był to compakt to gosc ktory kupil od Dadcka to auto powinien miec miche oklepaną
Wczoraj tak przepierdzielil przez rondo na Merkurym ze mało nie wpieprzyl by sie w beemke e36 w sedanie na sasiednim pasie i gdybym nie hamowal to mialbym go u siebie na miejscu kierowcy, pedzil chyba ze 120, cud ze jeszcze pozniej nie wjechal w ludzi na pasch przed zjazdem w lewo na bloki
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Kwasik pisze:towarzyszylo mi zolte bmw na dabrowskich blachach
jesli był to compakt to gosc ktory kupil od Dadcka to auto powinien miec miche oklepaną
Wczoraj tak przepierdzielil przez rondo na Merkurym ze mało nie wpieprzyl by sie w beemke e36 w sedanie na sasiednim pasie i gdybym nie hamowal to mialbym go u siebie na miejscu kierowcy, pedzil chyba ze 120, cud ze jeszcze pozniej nie wjechal w ludzi na pasch przed zjazdem w lewo na bloki
Dadeck nie zerwal wlepy i ladna nam robić bedzie opinie...
Naklejke na klapie : O ?
Została tylko naklejka na przedniej szybie i na bocznych tylnych, z tyłu nie ma żadnej.
Nie jesteście pierwsi którzy się skarżą, zrobie z tym coś ; )
ja o klubie w sumie już dawno wiem ale jakoś mi to bokiem hehe przeleciało aczkolwiek dwa zloty BMW ostatni w rybniku mnie przekonały więc jestem i bede