Zmiany na nowy rok
wkońcu ktoś zroumial mój wyborMarcin pisze:Ksawer, Alex'a trochę pokombinowała i moim zdaniem dobrze jej wyszło.Ksawer pisze:a nie jakieś kombinowanie.W BMW przecież chodzi o oryginał???Jeśli komuś się znudziło biało niebieskie śmigło to niech zmieni markę pojazdu!!!
Baner jest utrzymany w jednym klimacie.
BMW już wypuszcza czarno-białe emblematy, więc nie wiem o co ta wojna
Carbon również jest coraz częściej używany.
Jestem ciekaw ilu z Was zamieniło by swoje zjechane biało-niebieskie
emblematy
na czarno-białe w carbonie oczywiście bezinteresownie
Więc nie gadajcie głupopt, że czarny akcent w logo to agro, biedronka, albo odejście od marki.
Ja też mam czarno-białe na klapie i masce, więc mam również zmienić markę?
A jeśli ktoś uważa, że baner jest do dupy to niech sam zrobi lepszy i skrytykuje obecny
AMEN
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
- Ksawer
- Maniak forumowy
Na forum jest sporo osób i sporo odwiedzających.Sam około roku się wahałem z zalogowaniem,ale to inna bajka.Zawsze liczy się pierwsze wrażenie.Nie chodzi tu o żadną wojnę,tylko o każdego zdanie.Wiem że za długo tu nie jestem dlatego też nie oczekuję zbyt wiele i jak będzie tak będzie.Mam nadzieję że wypowiadać się nadal można.Ile ludzi i charakterów tyle zdań.Pozdrawiam i tym miłym akcentem kończę ten temat...
takie 2 propozycje z mojej strony, osobiście podoba mi się bardziej 2
Ostatnio zmieniony 2012-02-07, 09:51 przez krzyq, łącznie zmieniany 1 raz.
"Keep your friends close, but keep your enemies closer."
podczas klikniecia na zlóż zyczenia "standardowe" wyskakuje takie cus
Ran into problems sending Mail. Response: 554 W polu From:/Sender: uzyles adresu, ktory nie jest przypisany do Twojego konta / From:/Sender: header contents do not match any of your addresses (#5.3.0)
Ran into problems sending Mail. Response: 554 W polu From:/Sender: uzyles adresu, ktory nie jest przypisany do Twojego konta / From:/Sender: header contents do not match any of your addresses (#5.3.0)
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany