zaden glosnik nie dziala
zaden glosnik nie dziala
witam dzis zmienilem wzmacniacz i podpielem wszystko tak jak bylo w starym i po zalaczeniu zaden z glosnikow nie gra myslalem ze to wina tego wzmaka i podpiolem stary dokladnie tak samo jak bylo wczesniej i tez cicho sza co to moze byc ?? jestem zielony w tym temacie aha zawsze swiecila sie dioda na wzmacniaczu a teraz ani na jednym ani na drugim nie swieci
Bezpiecznik od wzmaka?
Może konektor przy klemie sie poluzował.
Podokręcaj kable, konektory,
Bezpiecznik na jednostce sterującej?
Przełamane chinche?
To od razu bym posprawdzał.
Podpinając nowy wzmacniacz musisz go zestroić z resztą, nie tylko podłączyć tak jak było wcześniej
Może konektor przy klemie sie poluzował.
Podokręcaj kable, konektory,
Bezpiecznik na jednostce sterującej?
Przełamane chinche?
To od razu bym posprawdzał.
Podpinając nowy wzmacniacz musisz go zestroić z resztą, nie tylko podłączyć tak jak było wcześniej
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
brak zasilaniagamek2 pisze:aha zawsze swiecila sie dioda na wzmacniaczu a teraz ani na jednym ani na drugim nie swieci
1 sprawdz kabel +
2 sprawdz mase
3. sprawdz kabelek remote ( moze gdzies sie złamał )
Wez miernik w dłon i sprawdz czy jest zasilanie na kablach zasilajacych , pozniej wez sprawdz kabelek remote wlacz radio i zobacz czy jest napiecie, sprawdz to dokładnie
a wiec tak dzis wymienilem ten bezpiecznik przy aku i zaczelo grac graja wszystkie glosniki ale nie gra mi tuba! lampka na wzmaku sie pali co z tym fatem robic???
PRBLEM ROZWIAZANY!! dzieki wszystkim za pomoc juz wszystko jest tak jak byc powinno ale i tak poszukuje kogos kto ogarnie mi ten burdel w bagazniku i zrobi cos zeby lepiej gralo jesli jest ktos taki to mysle ze sie dogadamy! pozdro
PRBLEM ROZWIAZANY!! dzieki wszystkim za pomoc juz wszystko jest tak jak byc powinno ale i tak poszukuje kogos kto ogarnie mi ten burdel w bagazniku i zrobi cos zeby lepiej gralo jesli jest ktos taki to mysle ze sie dogadamy! pozdro
Gamkowi zapewne trzeba skrzynki pod dokładny wymiar do ogromnego bagażnika w jego bezdaszniku.
skrzynia na 10" to nie wszystko - musi być dobrze policzone jeśli chcesz z niej wyciągnąć maximum, a to już zależy od tego jaki sub tam wsadzisz.Aros pisze:mam na 10 cali jakby cos
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)