Zestaw Car Audio
no coś koło 1 tysiaka bede miał na to i może jakieś radyjko 2 din dorwe ewent. wysówaną winde alpina lub coś podonego
[ Dodano: 7 Listopad 2010, 07:22 ]
ojjjj nie może bedzie mniej bo mam do zrobienia klimke byłem na sprawdzeniu nabili mi 12atmosfer gazu do sprawdzenia i po 3 h przyjechałem żeby zobaczec czy ucieka zostało 3 atmosferki jakies nieszczelnosci mam nadzieję że sporo tonie będzie kosztowac
[ Dodano: 23 Grudzień 2010, 09:26 ]
Witam was wszystkich przed świętami po wolizbieram sprzęt kożystał z was może ktoś z głośników alpharda albo bochmana czy nie zawracać sobie nimi głowy ???
bo moge kupic w fajnej cenie chodzi mi o zestawy tych marek 16.5 mm
[ Dodano: 25 Grudzień 2010, 17:12 ]
witam was na święta widzieliście moze te dystanse co śą na allegro na głośniki od 13.5 na 16.5 mm nadają się do czegos czy samo g bo nie wiem wykonane są z plastiku i nie wiem czy kupowac a co do głośników to mam kolejny dylemacik bo posiadam 3 z przody twiterki 13 mm i te śmieszne po środku nie wiem czy to są 86 mm może i nie wiem co z nimi zrobic ??? wymiana czy zalepiać
[ Dodano: 7 Listopad 2010, 07:22 ]
ojjjj nie może bedzie mniej bo mam do zrobienia klimke byłem na sprawdzeniu nabili mi 12atmosfer gazu do sprawdzenia i po 3 h przyjechałem żeby zobaczec czy ucieka zostało 3 atmosferki jakies nieszczelnosci mam nadzieję że sporo tonie będzie kosztowac
[ Dodano: 23 Grudzień 2010, 09:26 ]
Witam was wszystkich przed świętami po wolizbieram sprzęt kożystał z was może ktoś z głośników alpharda albo bochmana czy nie zawracać sobie nimi głowy ???
bo moge kupic w fajnej cenie chodzi mi o zestawy tych marek 16.5 mm
[ Dodano: 25 Grudzień 2010, 17:12 ]
witam was na święta widzieliście moze te dystanse co śą na allegro na głośniki od 13.5 na 16.5 mm nadają się do czegos czy samo g bo nie wiem wykonane są z plastiku i nie wiem czy kupowac a co do głośników to mam kolejny dylemacik bo posiadam 3 z przody twiterki 13 mm i te śmieszne po środku nie wiem czy to są 86 mm może i nie wiem co z nimi zrobic ??? wymiana czy zalepiać
-
- Małopiszący
Czytałęm ten temat żeby cos podłapać dla siebie.. Zawsze słyszałem że jak głosniki graja zależy tez od kabli. Tylko że nikt mi nie określił jak te kable maja wyglądać jaka ich grubość. Czy moge tutaj prosić o jakaś podpowiedź? linka?
Nawet dobry Sex nie jest lepszy od szaleñstwa dobrą E34!
Wcze¶niej byłem Głupi. Bo je¼dziłem przednionapêdówkani....
Wcze¶niej byłem Głupi. Bo je¼dziłem przednionapêdówkani....