panowie pare pytan : jakie mam opcje jezeli chodzi o zmieniarke do e36 mianowicie jaka zmieniarke szukac i jaka wiazke zeby dolozyc .... jakie sa rodzaje blaupunkt, alpine co jeszcze..
czy sa roznice miedzy wiazkami do originalnego radia cd a nie originalnymi ? jakies adaptery czy cus w aucie co kupilem jest jakis pioneer przedwojenny i raczej chce zmenic na ori cd chya ze moge podlaczyc pod nieodiginalne radio zmieniarke tez ....
"wszystkie pieniadze wydaje na BMW...
reszta to zmarnowane pieniadze..."
Originale zmieniarki były dokładane gdy był kaseciak typu reverse i jeszcze jedno ale nie pamiętam nazwy odnośnie zmieniarki to był taki wypas do kaseciaka . pod ori zmieniarkę albo oryginał ł bmw ewentualnie Becker z adapterem pasuje . są jakieś takie zamiast zmieniarki co można kartę włożyć SD i USB. najlepiej zakup sobie jakiegoś z fabrycznym CD typu Professional bmw albo Becker trafic Pro albo Indianapolis czyta już mp3 i pasuje do całości wnętrza wiązki się różnią bmw to bmw raczej ciężko będzie podpiąć inne radio chociaż nie które modele Alpine się dało
dzieki stary...
tylko ze mozna spotkac zmieniarki blaupunkt i alpine wiec co z nimi pod wiazke ori nie podepne ? tylko pod tej samej firmy radio tak ? raczej kaseciaka nie bede szukal tylko cd buisness albo cos podobnego te co wymieniles to rarytasy no i kosztuja troche , to ostatnia opcja jezeli nie znajde nic z bursztynem ....
"wszystkie pieniadze wydaje na BMW...
reszta to zmarnowane pieniadze..."
Nie mówię że 100 % nie podpasują bo że piszę na zmieniarce bmw ale to produkuje firma na zlecenie więc w przypadku bmw to te firmy które wymieniłeś . Tylko Pytanie jest sens pchać się w zmieniarkę. To są już wiekowe sprzęty i z odczytem i możliwościami ich na dziurach jest nie ciekawie . Miałem już dwie w swoich samochodach i szału nie robiły
Lepiej wolał bym zainwestować w ten bajer Z SD i USB bawiłem się takim w e39 fajnie się sprawowało lub w fajne radio z mp3 i usb . można trafić z podświetlaniem bursztyn