Audio do E36
Audio do E36
Witam. Chcialem sie poradzic jakie dobre glosniczki mozna upchac w E36 w sedanie ? chce pomalu zmienic cale audio w buni i przede wsystkim jakie radyjko polecacie zeby fajnie gralo i mialo mozliwosc wylaczenia basow z glosnikow tak by tylko sub dawal bas (najlepiej jakies z GPS i wysuwanym ekranem) dodam ze suba bd robil w miejscu tunelu na narty i jeszcze jedno czy jak bd mial dobre radio to czy do glosnikow tez bedzie mi wzmacniacz osobny potrzebny ? z gory dzieki za wszelkie info
czemu nie do e36 ? sporo jezdze i uzywam nawigacji wiec by sie przydalo zdaje sobie sprawe ze radio z gps, ktore dobrze zagra kosztuje w granicach 2tys co do tego iz jest sporo tematow o tym to owszem zgodze sie ale wiekszosc jest juz dosc stara a co za tym idzie sa dastepne na rynku inne glosniki i dlatego zalozylem nowy temat
Myślę, że kolega nie pyta czy radio pasuje wyglądem bo już podjął tą decyzję
Co do wzmacniacza osobnego do głośników - tak, będzie on potrzebny, żadne radio nie da Ci więcej jak 20W RMS ( a tylko na ta moc powinieneś zwracać uwagę ).
Co do głośników, najważniejsze to
- wygłuszyć miejsce dookoła i pod nimi aby blacha nie rezonowała
- na 100% da się w ori miejsce wcisnąć 16tki i to jest tzw. must have w E36
- napędzić je osobnym wzmacniaczem
Taki zestaw da Ci dobre granie, co do komponentów - zależy od budżetu, jak ja się w to bawiłem kilka lat temu to polecali głośniki Hertza
Co do wzmacniacza osobnego do głośników - tak, będzie on potrzebny, żadne radio nie da Ci więcej jak 20W RMS ( a tylko na ta moc powinieneś zwracać uwagę ).
Co do głośników, najważniejsze to
- wygłuszyć miejsce dookoła i pod nimi aby blacha nie rezonowała
- na 100% da się w ori miejsce wcisnąć 16tki i to jest tzw. must have w E36
- napędzić je osobnym wzmacniaczem
Taki zestaw da Ci dobre granie, co do komponentów - zależy od budżetu, jak ja się w to bawiłem kilka lat temu to polecali głośniki Hertza