Ja mam erisina, super urządzenie android na pokładzie, filmy, muza navi, youtube, dvd, radio, bluetooth i takie tam
Plusy =
- navi !!!, (można mieć navi w tle i normalnie korzystać z reszty funcji, mapy do navi działa każda która jest na androida)
- bluetooth ( chociaż rozważam montaż zewnętrznego mikrofonu, oryginalny słabo zbiera)
- podgląd parametrów auta, kasowanie błędów ( poprzez bt + adapter ELM 327, można nawet kodować BMW ale szkoda mi 200 złoty na iCarly celem testów)
- wygląda jak oryginał, pasuje do deski
- sterowanie z kierownicy działa w 100 procentach
Minusy -
- długo się uruchamia
- słaba jakość dźwięku ( potrzebne 2 wzmacniacze jak ktoś chce mieć skrzynie w bagolu, brak filtrów dolno i górno przepustowych żeby wyciąć bas na głośnikach)
- słaby odbiór radia ( może mam walnięty wzmacniacz antenowy bo piloty do drzwi też mają słaby zasięg

)
- w moim egzemplarzu usb jest wbudowane w obudowie z tylu nie po europejskiej stronie, przeszkadza nawiew żeby coś włożyć ( widziałem na alledrogo że są już wersje z usb wyprowadzonym na kablu)
- do usb można wpiąć modem USB ale nie każdy działa, podobno trzeba dedykowany ( modem play + aero nie zadziałał)
Ja zamawiałem prosto ze strony producenta, wysyłka szła ok tygodnia z magazynu w Holandii, kupione u chinioli i dogadany zakup przez skype z Chinką
Jak masz włączone navi, to możesz słuchać muzy, oglądać nawet film. Jak jest komunikat z navi to to co leci sie przycisza kosztem komunikatu potem wraca do normy, w radiu można nawet wrzucić program dzięku któremu głośność zwiekszą się razem z prędkością jak w ori radiu, acha i działa multinkcja