[E34] Car Audio bY PabloDevil :D
No i nowy zestawik na przod zagoscil juz u mnie w domku
glosniki 2-drozne, komponentowe
moc RMS/Max.: 75/225 W
impedancja: 3 ohm (do 25% wiecej mocy uzyskanej ze wzmacniacza - GRATIS)
pasmo przenoszenia: 59 - 20 000 Hz
efektywnosc (1W/1m): 90 dB
tweeter: kopulka 25mm z czystego cienkiego jedwabiu, recznie powlekana substancj
glosniki 2-drozne, komponentowe
moc RMS/Max.: 75/225 W
impedancja: 3 ohm (do 25% wiecej mocy uzyskanej ze wzmacniacza - GRATIS)
pasmo przenoszenia: 59 - 20 000 Hz
efektywnosc (1W/1m): 90 dB
tweeter: kopulka 25mm z czystego cienkiego jedwabiu, recznie powlekana substancj
Wygluszenie oczywiscie bedzie, na dniach bede mial maty BOLL-a a jako ze dzisiaj sie dowiedzialem ze w pi
[ Dodano: Wto Lip 08, 2008 11:24 pm ]
Wiec na chwile obecna wygląda to wszystko mnie wiecej tak:
Radyjko to Hi End-owy model Alpine 9813r praktycznie nieosiagalny jednak rok poszukiwan zaowocował zakupem radyjka w
idealnym stanie
Na przód trafił system separowany Rainbow w130 MK II n iegdys jeden z czołowych modeli Rainbow-a podłączony pod
czterokanałowy wzmacniacz Crunch VDR 4500 charakteryzujacy sie mocą 4x65watt Głosniki są zamocowane na panelach MDF
a srodki zostały wygłuszone matami BOLL, głosniczki podłączone są nowymi kablami o przekroju 2,5mm^2
No i wzmacniaczyk:
Na tyle są glosniczki JBL 6x9 załozone jeszcze przez poprzedniego własciciela, narazie podpiete pod radyjko zostana
one jednak w najblizszym czasie podłączone pod wzmacniacz ktory napedza przod
W bagazniku zawitały dwa suby Lanzar Max Pro o ktorych pisałem juz wczesniej podpiete pod wzmacniacz Lanzar z serii
MXA 282 ktory tez juz wczesniej opisywalem bedzie jednak zmiana na jakis inny sprzecik prawdopodobnie beda to dwa
suby SPL o mocy 2000/650 watt rms a wyglada to wszystko mneij wiecej ta:
Wszystko zapiete na kablach 35mm^2 pod kondensator DIETZ 1 farad głosniki na kablach 2.5mm^2 suby na kablach 6mm^2
W bagazniku zmiana bedzie chyba na takie cos:
[ Dodano: Sro Lip 09, 2008 10:11 am ]
hahahahahahahaha dzisiaj wlaczalem kumplowi sprzet i wyrwalo mi glosniki ktore mam w polce hhahahahahahaa
[ Dodano: Wto Lip 08, 2008 11:24 pm ]
Wiec na chwile obecna wygląda to wszystko mnie wiecej tak:
Radyjko to Hi End-owy model Alpine 9813r praktycznie nieosiagalny jednak rok poszukiwan zaowocował zakupem radyjka w
idealnym stanie
Na przód trafił system separowany Rainbow w130 MK II n iegdys jeden z czołowych modeli Rainbow-a podłączony pod
czterokanałowy wzmacniacz Crunch VDR 4500 charakteryzujacy sie mocą 4x65watt Głosniki są zamocowane na panelach MDF
a srodki zostały wygłuszone matami BOLL, głosniczki podłączone są nowymi kablami o przekroju 2,5mm^2
No i wzmacniaczyk:
Na tyle są glosniczki JBL 6x9 załozone jeszcze przez poprzedniego własciciela, narazie podpiete pod radyjko zostana
one jednak w najblizszym czasie podłączone pod wzmacniacz ktory napedza przod
W bagazniku zawitały dwa suby Lanzar Max Pro o ktorych pisałem juz wczesniej podpiete pod wzmacniacz Lanzar z serii
MXA 282 ktory tez juz wczesniej opisywalem bedzie jednak zmiana na jakis inny sprzecik prawdopodobnie beda to dwa
suby SPL o mocy 2000/650 watt rms a wyglada to wszystko mneij wiecej ta:
Wszystko zapiete na kablach 35mm^2 pod kondensator DIETZ 1 farad głosniki na kablach 2.5mm^2 suby na kablach 6mm^2
W bagazniku zmiana bedzie chyba na takie cos:
[ Dodano: Sro Lip 09, 2008 10:11 am ]
hahahahahahahaha dzisiaj wlaczalem kumplowi sprzet i wyrwalo mi glosniki ktore mam w polce hhahahahahahaa