[E36] spszecik u raflika
powoli robi sie cieplutko a ja powoli bylem ogladac nowy glosniczek do woferka i jest nieglopia propozycia bedzie to nowy glosniczek z nowej seri grand ziro cena jest jeszcze dokladnie nieznana ale troche powyrzej tysiaka wiec lajtowo a puki co powoli biore sie za wygluszenie bagarznika narazie kupilem pierwsza paczke mat puzniej dokupie reszte oprucz tego cos co zalatwi sprawe brzeczacej tapicerki a to fotosy pozdrowionka.
Mysle ze uslyszysz niewiem tylko jak szybko bedzie on umnie najpierw sprzedaje swoj stary glosniczek kupca mam ale niewiem czy polknie go w tym czy dopiero w przyszlym miesiacu zas glosniczek bedzie sciagany zagranicy bo niema go w polsce narazie.ogladalem wczoraj jego mniejsza wersie i testy oraz parametry tego co chce kupic na chwile obecna jest to najglosniejszy glosniczek jaki trafil im do testow ustalili na nim nowy rekord 115 db z glosnika o takiej srednicy i mocy niestety ja niebedede mial tak wielkiej skrzyni ale zmiesci sie zaleccana przez producenta.Cuz pozotaje czekac na nowa zabawke oby jak najszybciej domnie dotarla
przez te dziury to mam dojscie do zamka jakby cos sie kiedys z nim stalo a te blachy w poblirzu tych dziur sa z dwoch stron wyklejone ale jesli to jakis powarzny blad z mojej strony to mam jeszcze dwie maty z tej paczki i moge je zakleic bo dopiero dostane tapicerke na tylna klape wczesniej mialem tylko plastik na klucze i plastik co zakrywal te dziury wiec co sadzicie zmieni sie cos diametralnie jak zakleje te dziury?jak to uwas wyglada?
zrub jak wolisz ja pisalem temu zebys blache przykrecil bo jak bedziesz chcial naprawic centrlal itp to odkrecisz bezproblemu i po sprawie a maty trzeba oderwac . ale niezapomnij naklejic ja na ta blache pozdrawiam . a co do wygluszenia klapy to efekt gwarantowany . zero basu z tylu przy klapie tylko wszystko ladnie z przodu jak powino byc
no wsumie kocik masz racie co mi idzie przykrecic blach jakas aluminiowa taka 1,5mm to mam a ze basik bardziej w autku zostaje to juz teraz zaowarzylem najwarzniejsze ze coraz mniej rzeczy mi brzeczy jeszcze tylko nakleje ta pianke miedzy tapicerke a blache w drzwiach i powino byc dobrze.nastepny krok to upchniecie 51 litrowej skrzyni w miejscu na kolo sapasowe ale jakos to opanuje narazie mam tam 45 litrow i tebrakujace 6 gdzies jeszcze zmieszcze.
[ Dodano: Czw Maj 08, 2008 7:17 pm ]
oj juz dawno mnie tu niebylo i ze sprzetem nic sie nierobilo wiec trzeba cos zmienic:)narazie zakupy pierwszy glosniczek juz kupilem wiem ze mialo byc cos innego ale wybor padl na focala mam je w drzwiach i nienarzekam mam nadzieje ze subik a raczej subiki zagraja.wracam do dwoch glosniczkow i zmiana zabodowy mam zadzieje ze prace za niedlogo rusza.
[ Dodano: Pią Maj 16, 2008 6:48 pm ]
no i pierwsze malenstwo dojechlo wkoncu do mnie nastepne szybko sprowadze teraz tylko musi powstac nowa zabudowa a prace chyba rusza w przyszlym tygodniu.a tak skromnie wyglada narazie sam glosniczek
[ Dodano: Sro Maj 21, 2008 12:27 am ]
głosniczek narazie zamątowany w starej skrzynce po mac audio ale sa to ostatnie dni zabudowy za niedlogo pojawia sie zdiecia nowego zestawu u raflika:)moze bedzie nowe radyjo a napewno nowy piecyk jupi
[ Dodano: Czw Maj 08, 2008 7:17 pm ]
oj juz dawno mnie tu niebylo i ze sprzetem nic sie nierobilo wiec trzeba cos zmienic:)narazie zakupy pierwszy glosniczek juz kupilem wiem ze mialo byc cos innego ale wybor padl na focala mam je w drzwiach i nienarzekam mam nadzieje ze subik a raczej subiki zagraja.wracam do dwoch glosniczkow i zmiana zabodowy mam zadzieje ze prace za niedlogo rusza.
[ Dodano: Pią Maj 16, 2008 6:48 pm ]
no i pierwsze malenstwo dojechlo wkoncu do mnie nastepne szybko sprowadze teraz tylko musi powstac nowa zabudowa a prace chyba rusza w przyszlym tygodniu.a tak skromnie wyglada narazie sam glosniczek
[ Dodano: Sro Maj 21, 2008 12:27 am ]
głosniczek narazie zamątowany w starej skrzynce po mac audio ale sa to ostatnie dni zabudowy za niedlogo pojawia sie zdiecia nowego zestawu u raflika:)moze bedzie nowe radyjo a napewno nowy piecyk jupi