chejo prace ruszaja wielkim hukiem od poniedzialku bo mialem awarie z ktora musialem powalczyc i pogoda w tym tygodniu mnie przychamowala ale mysle ze od poniedzialku rusze i krok po kroku bede słał fotki co i jak a moze i podrodze cos podpowiecie drugi glosnik jedzie domnie ale mysle ze zdarzy na czas.pozdrowionka
[ Dodano: Wto Maj 27, 2008 6:04 pm ]
wkoncu cos sie dzieje wczoraj do nocy walczylem z nowymi skrzynkami pod nowe glosniczki dzis przerwa w pracy a jutro ciag dalszy jak znajde chwilke to zapodam jakies foty z przebiegu matarzu.
[ Dodano: Sro Maj 28, 2008 9:34 pm ]
nareszcie cos juz widac puki co powstaja dwie 30 litrowe skrzynki na glosniczki a jak dobrze pojdzie to jeszcze dzis zmajstruje miejsce na wzmacniacze:)
[ Dodano: Czw Maj 29, 2008 1:52 am ]
narazie prace wstrzymane bo poprostu musze isc spac ale do konca tygodnia cos powinno juz grac.
[ Dodano: Sob Maj 31, 2008 6:22 pm ]
no i prace wstepne zakonczone jak narazie gra to nawet ciekawie czeka mnie jeszcze wykonczenie i zmiana jednego glosnika oraz wzmacniacza.do napedu woferkow uzyje cyfrowego monobloku niewiem tylko ktorego wybiore a mam kilka ciekawych propozyci
[ Dodano: Pią Cze 06, 2008 7:17 pm ]
kolejny etam pracy mam juz za soba zostalo jeszcze kilka detali do opanowania jak i wymiana jednego glosnika ale puki zastoj az do przyszlego tygodnia.
[ Dodano: Czw Cze 26, 2008 12:55 am ]
po malych zmianach w bagzniku nadszedl czas na zmiane radyjka i tym sposobem od dzis moja nowa jednostka sterujaca to ALPINE 9887R [/hide][/center]
[ Dodano: 6 Wrzesień 2008, 01:37 ]
nareszcie czas wymienic wzmacniacz,po bardzo dlogim czasie udalo mi sie zmodyfikowac i nieco podkrecic nowy cyfrowy wzmacniaczek ALPINE MRD-M500 teraz tylko testy i zabudowa w autku.
[E36] spszecik u raflika
a witam tak zmienilo sie jest juz nowy nieco wzmocniony wzmacniacz Alpine i zmienilem troche zabodowe ale nadal niemam kiedy naprawde dobrze tego wszystkiego poustawiac
[ Dodano: 3 Październik 2008, 19:10 ]
mialem troche wolnego czasu wjec zrobilem fotki obecnej zabudowy zostalo jeszcze troche poprawek ale idzie zima wiec bedzie wiecej wolnego czasu.
[ Dodano: 3 Październik 2008, 19:10 ]
mialem troche wolnego czasu wjec zrobilem fotki obecnej zabudowy zostalo jeszcze troche poprawek ale idzie zima wiec bedzie wiecej wolnego czasu.