po co mi kolo zapasowe Nawet jak je mialem to samemu bym sobie ie poradzil zeby je wyciagnac i wydostac z pod suba i wzmacniaczy. Juz nie mowie o odlaczaniu wszystkiego Sa telefony i mozna zawsze zadzwonic po pomoc Cos za cos
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
no bardzo ladnie to wyglda, ja kola tez niemam i jakos sobie radze .co do wagi to wiadomo wszystko ma wady i zalety , a co do grania to bedzie grac super najwazniejsze co krzys zrobil to jes przednia scena
a wiec doszly prawie ostatnie elementy mojego car audio. Jeszcze potrzebuje konektory ale to juz sie nie spieszy bo beda potrzebie w trakcie podpinania sprzetu pod aku
- PORA�AJ�CE
150 A dokladnie. Suma bezpiecznikow wynosi 160A wiec 150A jest odpowiednie :D kabel to 50mm2 ktory kosztuje 50zl/m ja kupielm zestaw dietza za 250zl 5m czerwoengo i metr niebieskiego. Do tego byl bezpiecznik i czincze z podwojnym ekranem ktore mam na sprzedarz za 40zl oddam
- PORA�AJ�CE
na tym zdjeciu widac ze mam taka scianke rowno z subem. Bede to robil pod skosem zeby bylo tak jak z drugiej strony
jutro nie wiem czy uda mi sie cos zrobic w srode to samo. W czwartek jak zaczne to mysle ze bede mial konstrukcje na gotowo. I tak samo z instalacja. zostanie mi zalozyc konektory i podalczyc. POtem bede robil tapicerke w tej zabudowie i jakies ciekawe podswietlenie. Wszystko bedzie o ile pieniazki beda.
- PORA�AJ�CE
siema krzys. masz tez problem dostania basu do auta? bo mi chce klape z bagaznika wyrwac a w aucie tak sobie gara. hetnie bym posluchal jak ci to chodzi. tez mialem w starym aucie zmacniacz car powera d500 sa naprawde dobre i niewiele kosztuja