radio cd bussines nie dziala cd e46
radio cd bussines nie dziala cd e46
witam kupilem radyjko bussines cd i mam problem z nagraniem cd zeby odbieralo moze zle nagrywam ? powiem ze orginalne cd odbiera nagrywana co byla w srodku mimo to ze byla porysowana tez odbieralo ja jak nagralem sobie cd audio wkladam cd a tam error cd oco kaman ? kolega tez nagral na innym kompie i to samo
meeega zglebione
Re: radio cd bussines nie dziala cd e46
Kup jak najlepszej jakości płytę, bo na tych badziewnych po złotówce radio nie gra... Sam się użerałem nie raz z tym problememKebab 325 pisze:witam kupilem radyjko bussines cd i mam problem z nagraniem cd zeby odbieralo moze zle nagrywam ? powiem ze orginalne cd odbiera nagrywana co byla w srodku mimo to ze byla porysowana tez odbieralo ja jak nagralem sobie cd audio wkladam cd a tam error cd oco kaman ? kolega tez nagral na innym kompie i to samo
Ale zawsze lepsza płyta dawała radę no i jak najmniejsza prędkość nagrywania płyty
zawsze nagrywalem na esperanza koszt okolo2,50zl i nagrywam na najmniejszej predkosci .ta wlasnie co byla w srodku to byla jakas tania cd jeszcze porysowana sam niewiem czy szukac nowego radia ? jutro podjade kupic najlepsza plyte jaka bd miec i zobacze dzieki za podpowiedzi jak ktos cos jeszcze ma slucham i dziekuje
meeega zglebione