Specyficzny właściciel. Nie każdy na pewno się z nim dogada. Ale mi w końcu się udało i zadowolenie 100% jeśli ktoś chce w całości przerobić wydech to polecam. Cena zależna od materiału (zwykła rura czy kwasówka) i ilości. Ja dałem 1200zł
Sorki !!! Toranaga Zabrze ul. Wolności 424 obok Elektrociepłowni 032/ 777 20 77
Ostatnio zmieniony 2010-04-11, 14:16 przez pikus, łącznie zmieniany 2 razy.
w Siemianowicach Śląskich jest spec jesli chodzi o wydechy (El Diablo chyba zna adres albo jak sie koles nazywa)
ostatnio zrobil znajomemu wydech do E30 z silnikiem 4.0 (pod drift) auto przed przerobkami mialo na hamowni 280 kucy ... po przerobkach wyszlo na tej samej hamowni 320 kucy (z tego co pamietam koszt 2000 zł i dozywotnia gwarancja na rdze czy jakos tak)
nastepny znajomy ma w E36 4.4 silnik i tez u niego bedzie robil układ wydechowy ( auto do driftu)
koles ma duzo klientów z całej polski, zeby cos porobic trzeba sie odpowiednio wczesniej umowic .... wiec o czyms to swiadczy
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Dawid, i co kontaktowałeś się? Ja zastanawiam się czy u siebie w e32 nie zrobić całego układu od podstaw. w cenie 2000zł jeśli wchodzą barany i jest to z nierdzewki to cena jest dobra chyba? szkoda ze to trochę km ode mnie. ciekawe jak czy są w stanie w ciągu jednego dnia to zrobić?
Po przepaleniu układu wynik 9KM do przodu (194KM) zmierzone na hamowni przed chipem bo musiałem poprawić poprzedni który spalił mi sprzęgło. Obecnie 225KM i 461NM nie jest źle.