Moja BATMANKA
nie patrzałem na Sylwie , no moze troszke też , ale skupiam sie raczej na forum niż na zacnej mężatce , poprostu umkneło mi te zdjęcie przed oklejeniem bo pomyliłem forum i kolejność stron , wybacz .
ps. zastanawiam sie czy folia niema negatywnego wplywu na lakier ? , fakt chroni napewno przed odpryskami itd, ale jak to bedzie wygladać po sciagnieciu folii ? na jakim to kleju jest itd. ?
ps. zastanawiam sie czy folia niema negatywnego wplywu na lakier ? , fakt chroni napewno przed odpryskami itd, ale jak to bedzie wygladać po sciagnieciu folii ? na jakim to kleju jest itd. ?
Do tego szczęśliwej mężatce ale, spoko popatrzyć przeca moooożna
Wiesz co, póki co nie myślę o tym co jest pod spodem, bo bardzo mi się w macie podoba i nie zamierzam ściągać. Oklejając masz 2 lata gwarancji na folie i na to że z lakierem nic nie będzie się działo.Domyślam się że polerka , by się przydała, bądź porządne nawoskowanie. Generalnie oni żadnymi ostrymi specyfikami nie malują przed oklejeniem, tylko odtłuszczają autko...
Feralne jest użytkowanie, trzeba na wszystko (łącznie z zapomnieniem o myjce automatycznej) uważać.
Ale, ogólnie jestem bardzo zadowolona.
Wiesz co, póki co nie myślę o tym co jest pod spodem, bo bardzo mi się w macie podoba i nie zamierzam ściągać. Oklejając masz 2 lata gwarancji na folie i na to że z lakierem nic nie będzie się działo.Domyślam się że polerka , by się przydała, bądź porządne nawoskowanie. Generalnie oni żadnymi ostrymi specyfikami nie malują przed oklejeniem, tylko odtłuszczają autko...
Feralne jest użytkowanie, trzeba na wszystko (łącznie z zapomnieniem o myjce automatycznej) uważać.
Ale, ogólnie jestem bardzo zadowolona.
czasami bywam w krakowie tak ze wpadne jeszcze nie razsylwiabmw pisze:FICEK
Cieszę się że odwiedziłeś karczmę, super że jedzonko smakowało szkoda tylko że się nie spotkaliśmy... Bylismy w Tunezji, wczoraj wróciliśmy i kelnerki mi powiedziały że byli chłopaki ze Śląska i zostawili plakat no i zapraszali na zlot
Bardzo mi miło -nie ukrywam.
Postaramy się przyjechać !!! jak tylko nic poważnego się nie stanie to będziemy.
Może bardziej woli czarny matMaroko pisze:ale nie rozumiem dlaczego nie lubisz niebieskiego przecież to jedna z barw BMW
A co do reszty to przypominam, że to jest temat o "BATMANCE", a nie Jędzy
Do komentowania tej ostatniej zapraszam na gastrona.pl, papaja.pl etc.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
- Zaawansowany forumowicz