[E34] 525

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
Mates
Małopiszący

[E34] 525

Post autor: Mates »

Witam
Bawarka- 525 TDS z roku 92'
(rozwinę opis potem-wybaczcie ;) )

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

http://img5.imageshack.us/img5/6787/eeeyx.jpg

Obrazek Obrazek
FaTuM

Post autor: FaTuM »

Bardzo ładny egzemplarz podoba mi sie , ale nerka na czarno , tablice czarne i lepsze kola do piąteczki. Środek zadbany , dbaj o nią ! :) A kolega obok z E30 czy koleżanka tez na forum przyprowadź ładnie też wygląda :) I rozwiń opis . I oczywiście na ziemie z nia po zimie !
Awatar użytkownika
Mates
Małopiszący

Niestety ,ale chwilowo zainwestowałem w klocki tarcze i bębny jak i wymiana wszystkich płynów i filtrów bo poprzedni właściciel chyba w kosmetykę inwestował :P Co do kółek chciałbym zmienić na rancik no lecz najpierw jakieś trzeba znaleźć w dobrej cenie ;) ps.koleżanka w tle nie posiada uprawnień ,ale często jeździ jako pasażerka ze swoim chłopakiem w tej właśnie E30 ;)
Awatar użytkownika
Pablo
Maniak forumowy

Post autor: Pablo »

Bardzo fajnie wygląda na fotkach dbaj zeby jej nei zniszczyc bo malo juz jest takich e34 a z zewnatrz wyglada prawie jak od przyma kiedyś :D
:)
Awatar użytkownika
Adio
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Adio »

Jakoś nie przemawia do mnie ten środek drewniany w e34. Tak to bardzo zadbana wizualnie widac
Awatar użytkownika
Pablo
Maniak forumowy

Post autor: Pablo »

Mi pasuja tylko dwie wersje drewna w e34 albo ta bo na zywo jest duzo ciemniejsza albo czarne drewno ktore jak dla mnie jest poezja
:)
Rafael
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Rafael »

co to za miejscowka?
ace
Zaawansowany forumowicz

Post autor: ace »

bardzo ładna ale zupełnie nie pasuje radio i kiera inna by się przydała
Awatar użytkownika
Mates
Małopiszący

Co do miejscówki to jest to Katowice-Janów parking koło szpitala lub n przeciwko hotelu Jantor duży placyk by poszaleć ;) polecam :) Co do drewna hm mi pasuje , komponuje się z czarną skórą ;) natomiast co do radia JVC odpowiada mi kolorystycznie i technicznie ;) - wszystko już zależy od gustu :)

ps.kierownica racja dość dziwna :P ,ale cóż na razie nie jest to priorytet dla mnie lecz w przyszłości zmieni się ją ;)
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Post autor: wbs »

widać, że zadbana. no i z Katowic. Trzeba się rozglądać za kolejnym samochodem po ulicy;)

To drewienko jeszcze w 5ce ujdzie. Jak dla mnie to felga i kiera do wymiany bankowo.
Obrazek
Matt87
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Matt87 »

ale kolezanka ma tyly...poskakałaby. Co do auta to fajne:) kilka modyfikacji i bedzie wygladac naprawde godnie
Awatar użytkownika
Mates
Małopiszący

xD bez komentarza już zostawię to ;D ;D ...myślę jak na razie by jakieś 17" wmontować na lato jak i jakąś ciekawą dokładkę :) taki delikatny tuning chcę sprezentować Beti ;P
ODPOWIEDZ