[E36] Bawareiro By Wbs - zaczynamy zabawę w wyścigi.
- Sabretooth
- Zaawansowany forumowicz
¬le nie wyszłokacik pisze:pieknie wyszlo naciagniecie tych oponek

Nie, nie tak kolego. Gwint na przyszłym weekendzie będzie montowanykacik pisze: teraz tylko czekac na wiosne i zakladaj gwinta

Zamówiłem też niedawno szeroką listwę. Pod koniec miesiąca u mnie będzie. Tak ugadałem się z gościem. Trzeba było coś spoko kupić na walentyny to kasy nie ma.

Teraz trzeba włożyć silnik. Chciałbym się uporać do końca wakacji z tym.
Jak już będzie te 200km to wstrzymam się jeszcze z mpackiem. Najpierw sądziłem, że nie ma sensu pakować w 2.0 mpacka, a teraz uważam, że nie ma sensu w 2.8. Będzie bardziej niepozorne. Coraz bardziej zaczyna mi się podobać buda bez pakietu. Tym bardziej bardzo nisko.

hmmm.. no ja też powoli i małymi kroczkami do przodu.
Grunt by zrobić stylistykę. Wyczaiłem właśnie te listwy szeroki to wziąłem. Prędko raczej nic nowego nie wpadnie. Zaczęło się zbieranie na silnik. Z wnętrza to jeszcze wpadnie ta kiera, którą już dawno kupiłem i gałka m3, która jest w aucie ale idzie do obszycia. Nie mam tego kiedy zrobić. Teraz jeszcze muszę się wykosztować w marcu na tarcze i klocki tył bo one to już dawno skończyły swój żywot. Parę drobiazgów jeszcze trzeba docyckać
W każdym razie jak już wpadnie gwint i koło samochód odmieni się pewnie całkowicie
Grunt by zrobić stylistykę. Wyczaiłem właśnie te listwy szeroki to wziąłem. Prędko raczej nic nowego nie wpadnie. Zaczęło się zbieranie na silnik. Z wnętrza to jeszcze wpadnie ta kiera, którą już dawno kupiłem i gałka m3, która jest w aucie ale idzie do obszycia. Nie mam tego kiedy zrobić. Teraz jeszcze muszę się wykosztować w marcu na tarcze i klocki tył bo one to już dawno skończyły swój żywot. Parę drobiazgów jeszcze trzeba docyckać

W każdym razie jak już wpadnie gwint i koło samochód odmieni się pewnie całkowicie

no powiem Ci wbs, że Twój temat bardzo fajnie sie czyta i ogląda, podoba mi sie co z autkiem robisz, fajne mody. Powodzenia 

Sprawdź moje e46 http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11433
http://www.youtube.com/watch?v=MQ4qMWnYwHM
jak ktoś chce filmik swojej beemki pisać
e30 < e46
http://www.youtube.com/watch?v=MQ4qMWnYwHM
jak ktoś chce filmik swojej beemki pisać
e30 < e46
Jak można zobaczyć na zdjęciach felg, niektóre nie mają takich plastikowych motywów na dekielkach, a nie które mają. Wyciągnąłem wszystkie, które zostały, wyczyściłem i pomalowałem na szary, a jeśli będzie to źle wyglądać to pójdzie na srebrno. Pomalowałem oczywiście tylko całe to wgłębienie. Można zobaczyć na fotkach felg, które są gdzieś na początku galerii o co mi chodzi. Jutro wrzucę fotki pomalowanych dekielków. WG mnie dość fajnie wyszło zobaczymy jak to będzie na aucie się prezentować.
[ Dodano: 24 Luty 2011, 10:32 ]
Pomalowałem środki dekielków. W niektórych nie było tych plastikowych kółeczek to wyciągnąłem wszystkie i nałożyłem grafit. Myślę, że jest okej. Na pewno lepiej niż wcześniej.
[ Dodano: 27 Luty 2011, 15:08 ]
Siema. Wrzucam fotkę na gwincie. Reszta w przyszłym tygodniu. To tylko tak na smaka.
Dodam, że zahaczam na każdym progu. Od asfaltu jakieś góra 5 cm. Gwintu zostało jakieś 2 cm. Mówiliście, że gwintu braknie, a tu miła niespodzianka.
Dzięki wszystkim za pomoc związaną z gwintem, kołem i oponą w szczególności dla Gamka, któremu pięknie łeb zryłem:)

Fotki w poniedziałek jeszcze jakieś wrzucę nędzne. Reszta zależy od naszego klubowego kolegi z aparatem:)
Za jakiś czas, stosunkowo nie długo będę wyciągał nadkola pod 10j także na tył doszedł dystanse 20mm, który jest niezamontowany żeby w między czasie jeździć na keskinie z dystansem i żeby to 9j śmiesznie z wypchanym nadkolem nie wygladalo.
Później dodam fotki dystansów.
[ Dodano: 24 Luty 2011, 10:32 ]
Pomalowałem środki dekielków. W niektórych nie było tych plastikowych kółeczek to wyciągnąłem wszystkie i nałożyłem grafit. Myślę, że jest okej. Na pewno lepiej niż wcześniej.

[ Dodano: 27 Luty 2011, 15:08 ]
Siema. Wrzucam fotkę na gwincie. Reszta w przyszłym tygodniu. To tylko tak na smaka.
Dodam, że zahaczam na każdym progu. Od asfaltu jakieś góra 5 cm. Gwintu zostało jakieś 2 cm. Mówiliście, że gwintu braknie, a tu miła niespodzianka.
Dzięki wszystkim za pomoc związaną z gwintem, kołem i oponą w szczególności dla Gamka, któremu pięknie łeb zryłem:)

Fotki w poniedziałek jeszcze jakieś wrzucę nędzne. Reszta zależy od naszego klubowego kolegi z aparatem:)
Za jakiś czas, stosunkowo nie długo będę wyciągał nadkola pod 10j także na tył doszedł dystanse 20mm, który jest niezamontowany żeby w między czasie jeździć na keskinie z dystansem i żeby to 9j śmiesznie z wypchanym nadkolem nie wygladalo.
Później dodam fotki dystansów.
Ostatnio zmieniony 2011-04-11, 19:12 przez wbs, łącznie zmieniany 2 razy.