[E36] Bawareiro By Wbs - zaczynamy zabawę w wyścigi.
- Sabretooth
- Zaawansowany forumowicz
¬le nie wyszło naciąg mógłby być większy nie dużo ale większy.kacik pisze:pieknie wyszlo naciagniecie tych oponek
Nie, nie tak kolego. Gwint na przyszłym weekendzie będzie montowanykacik pisze: teraz tylko czekac na wiosne i zakladaj gwinta
Zamówiłem też niedawno szeroką listwę. Pod koniec miesiąca u mnie będzie. Tak ugadałem się z gościem. Trzeba było coś spoko kupić na walentyny to kasy nie ma. Niestety listewki ze znaczkiem m3. Może kiedyś będzie pasowała do mpacka.
Teraz trzeba włożyć silnik. Chciałbym się uporać do końca wakacji z tym.
Jak już będzie te 200km to wstrzymam się jeszcze z mpackiem. Najpierw sądziłem, że nie ma sensu pakować w 2.0 mpacka, a teraz uważam, że nie ma sensu w 2.8. Będzie bardziej niepozorne. Coraz bardziej zaczyna mi się podobać buda bez pakietu. Tym bardziej bardzo nisko.
hmmm.. no ja też powoli i małymi kroczkami do przodu.
Grunt by zrobić stylistykę. Wyczaiłem właśnie te listwy szeroki to wziąłem. Prędko raczej nic nowego nie wpadnie. Zaczęło się zbieranie na silnik. Z wnętrza to jeszcze wpadnie ta kiera, którą już dawno kupiłem i gałka m3, która jest w aucie ale idzie do obszycia. Nie mam tego kiedy zrobić. Teraz jeszcze muszę się wykosztować w marcu na tarcze i klocki tył bo one to już dawno skończyły swój żywot. Parę drobiazgów jeszcze trzeba docyckać
W każdym razie jak już wpadnie gwint i koło samochód odmieni się pewnie całkowicie
Grunt by zrobić stylistykę. Wyczaiłem właśnie te listwy szeroki to wziąłem. Prędko raczej nic nowego nie wpadnie. Zaczęło się zbieranie na silnik. Z wnętrza to jeszcze wpadnie ta kiera, którą już dawno kupiłem i gałka m3, która jest w aucie ale idzie do obszycia. Nie mam tego kiedy zrobić. Teraz jeszcze muszę się wykosztować w marcu na tarcze i klocki tył bo one to już dawno skończyły swój żywot. Parę drobiazgów jeszcze trzeba docyckać
W każdym razie jak już wpadnie gwint i koło samochód odmieni się pewnie całkowicie
no powiem Ci wbs, że Twój temat bardzo fajnie sie czyta i ogląda, podoba mi sie co z autkiem robisz, fajne mody. Powodzenia
Sprawdź moje e46 http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=11433
http://www.youtube.com/watch?v=MQ4qMWnYwHM
jak ktoś chce filmik swojej beemki pisać
e30 < e46
http://www.youtube.com/watch?v=MQ4qMWnYwHM
jak ktoś chce filmik swojej beemki pisać
e30 < e46
Jak można zobaczyć na zdjęciach felg, niektóre nie mają takich plastikowych motywów na dekielkach, a nie które mają. Wyciągnąłem wszystkie, które zostały, wyczyściłem i pomalowałem na szary, a jeśli będzie to źle wyglądać to pójdzie na srebrno. Pomalowałem oczywiście tylko całe to wgłębienie. Można zobaczyć na fotkach felg, które są gdzieś na początku galerii o co mi chodzi. Jutro wrzucę fotki pomalowanych dekielków. WG mnie dość fajnie wyszło zobaczymy jak to będzie na aucie się prezentować.
[ Dodano: 24 Luty 2011, 10:32 ]
Pomalowałem środki dekielków. W niektórych nie było tych plastikowych kółeczek to wyciągnąłem wszystkie i nałożyłem grafit. Myślę, że jest okej. Na pewno lepiej niż wcześniej.
[ Dodano: 27 Luty 2011, 15:08 ]
Siema. Wrzucam fotkę na gwincie. Reszta w przyszłym tygodniu. To tylko tak na smaka.
Dodam, że zahaczam na każdym progu. Od asfaltu jakieś góra 5 cm. Gwintu zostało jakieś 2 cm. Mówiliście, że gwintu braknie, a tu miła niespodzianka.
Dzięki wszystkim za pomoc związaną z gwintem, kołem i oponą w szczególności dla Gamka, któremu pięknie łeb zryłem:)
Fotki w poniedziałek jeszcze jakieś wrzucę nędzne. Reszta zależy od naszego klubowego kolegi z aparatem:)
Za jakiś czas, stosunkowo nie długo będę wyciągał nadkola pod 10j także na tył doszedł dystanse 20mm, który jest niezamontowany żeby w między czasie jeździć na keskinie z dystansem i żeby to 9j śmiesznie z wypchanym nadkolem nie wygladalo.
Później dodam fotki dystansów.
[ Dodano: 24 Luty 2011, 10:32 ]
Pomalowałem środki dekielków. W niektórych nie było tych plastikowych kółeczek to wyciągnąłem wszystkie i nałożyłem grafit. Myślę, że jest okej. Na pewno lepiej niż wcześniej.
[ Dodano: 27 Luty 2011, 15:08 ]
Siema. Wrzucam fotkę na gwincie. Reszta w przyszłym tygodniu. To tylko tak na smaka.
Dodam, że zahaczam na każdym progu. Od asfaltu jakieś góra 5 cm. Gwintu zostało jakieś 2 cm. Mówiliście, że gwintu braknie, a tu miła niespodzianka.
Dzięki wszystkim za pomoc związaną z gwintem, kołem i oponą w szczególności dla Gamka, któremu pięknie łeb zryłem:)
Fotki w poniedziałek jeszcze jakieś wrzucę nędzne. Reszta zależy od naszego klubowego kolegi z aparatem:)
Za jakiś czas, stosunkowo nie długo będę wyciągał nadkola pod 10j także na tył doszedł dystanse 20mm, który jest niezamontowany żeby w między czasie jeździć na keskinie z dystansem i żeby to 9j śmiesznie z wypchanym nadkolem nie wygladalo.
Później dodam fotki dystansów.
Ostatnio zmieniony 2011-04-11, 19:12 przez wbs, łącznie zmieniany 2 razy.