[E36] cabrio 328i
-
- Małopiszący
chyba najbardziej amator friendly aparacik, jak kazdy sony z reszta.Sony a55
autko mi sie podoba. sam u siebie tez uzywam zawsze glinki i to jest pierwsza rzecz jaka powinnismy zrobic po umyciu samochodu chcac robic cokolwiek dalej juz samo glinkowanie daje efekt bardzo gladkiej powierzchni.
BMW 4 life
tak wiec jedni widzieli drudzy nie widzieli mojego dachu. Ktos kiedys przedemna zrobil zajebista fuszere i ten ktos nie mial pomyslu jak wymienic szybe. Ta osoba dorwala gdzies jakis dach i odciela cala tylna czesc z szyba i naklejono to na dach na aucie. Ale nawet ta szyba nie byla oryginalna i jest grubsza, bardziej elastyczna, bardziej gumowa i szybcie rysujaca sie. Irytowalo mnie to bardzo bo auto moge ocenic na stan prawie idealny a dach wygladala lipnie.
Na dodatek zaczela sie ta "przylepka" odklejac co widac na zdjeciach bo musialem to czyms przykleic.
tak wiec wolalem juz sie z tym nie bawic i kupilem "nowy" dach w bardzo dobrym stanie Szyba oryginalna na zamku i wyglada o lata swietlne lepiej od mojego. Fajnie go wyszorowalem i jeszcze czeka na impregnacje bo poki co poczeka sobie do wiosny. A ten stary obejzdzi jesien i przeczeka w aucie z hardtopem o ile uda mi sie taki dostac.
i nie ominal mnie jeszcze jeden zakup na zime
kupic musze jedynie zaslepki na tylne zamki i troche przeleciec dach papierem wodnym bo wszystkich rys nie dalo sie na szybko spolerowac. Uszczelka w stanie powiedzmy ze dobrym ale wiadomo ze mogla byc lepsza. Wazne ze nic nie skrzypialo po drodze powrotnej
zdjecia robilem taśmą klejaca wiec idealnie nie widac wszystkiego
Na dodatek zaczela sie ta "przylepka" odklejac co widac na zdjeciach bo musialem to czyms przykleic.
tak wiec wolalem juz sie z tym nie bawic i kupilem "nowy" dach w bardzo dobrym stanie Szyba oryginalna na zamku i wyglada o lata swietlne lepiej od mojego. Fajnie go wyszorowalem i jeszcze czeka na impregnacje bo poki co poczeka sobie do wiosny. A ten stary obejzdzi jesien i przeczeka w aucie z hardtopem o ile uda mi sie taki dostac.
i nie ominal mnie jeszcze jeden zakup na zime
kupic musze jedynie zaslepki na tylne zamki i troche przeleciec dach papierem wodnym bo wszystkich rys nie dalo sie na szybko spolerowac. Uszczelka w stanie powiedzmy ze dobrym ale wiadomo ze mogla byc lepsza. Wazne ze nic nie skrzypialo po drodze powrotnej
zdjecia robilem taśmą klejaca wiec idealnie nie widac wszystkiego
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
hardtop czy auto?Moloch pisze:Hard top miazga tylko czy nie szkoda wypuszczać go na zimowe drogi?
ogolnie to bedzie do zimy przygotowane ale jezdzic bedzie rzadko, moze juz z koniecznosci
a widziales moze kiedys cabrio bez szybra? Bo ja niebędziesz wstawiać szyberdach do niego???
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE