[E36] Coupe 320i
[E36] Coupe 320i
Witam chciałem przedstawić wam swoją bavarke:)
Wczesniejsza Coupe niestety zakonczyla swoj żywot:( zrobił sie compact.
Lecz serce zostalo pomyslnie przeszczepione
BMW e36 coupe
320i 150KM
Wyposażenie to: El. szyby, el. lusterka, komputer pokladowy, centralny zamek, klimatronik, 1 x poducha, ABS ktory nie działa narazie
dokupiony przedni zderzak od M-ki,przyciemnione szyby, dokladka zderzaka tylnego, jakas koncoweczke wydechu od hondy CRX dorwalem calkiem sympatyczna jak dla mnie :_)
Zawias Koni Street. Kola chrom 18' 2 x 8,5j i 2 x 9,5j. Opony 225/40 ; 235/40. W najblizszyb czasie planuje tylko zrobic ABS i tylne lampy od M-ki. bardzo odlegle plany mysle ze jesien przyszlego roku to wstadzenie silnika od e46 3.0i 231 KM i wyrzucenie calej tapicerki
Wczesniejsza Coupe niestety zakonczyla swoj żywot:( zrobił sie compact.
Lecz serce zostalo pomyslnie przeszczepione
BMW e36 coupe
320i 150KM
Wyposażenie to: El. szyby, el. lusterka, komputer pokladowy, centralny zamek, klimatronik, 1 x poducha, ABS ktory nie działa narazie
dokupiony przedni zderzak od M-ki,przyciemnione szyby, dokladka zderzaka tylnego, jakas koncoweczke wydechu od hondy CRX dorwalem calkiem sympatyczna jak dla mnie :_)
Zawias Koni Street. Kola chrom 18' 2 x 8,5j i 2 x 9,5j. Opony 225/40 ; 235/40. W najblizszyb czasie planuje tylko zrobic ABS i tylne lampy od M-ki. bardzo odlegle plany mysle ze jesien przyszlego roku to wstadzenie silnika od e46 3.0i 231 KM i wyrzucenie calej tapicerki
Powiem ci że felga na + i - Ogólnie wzór i rant to jest bajka, tylko pomaluj rotory nie na chrom tylko na jakiś kolor taki srebrny np taki jak ja mam fele i będzie idealnie, bo teraz zabardzo mi to jakimś jak marcin napisał lowriderem zalatuje a tylniej szyby nie przyciemniałeś? czekam na zdjęcia środka
Tzn. powiem tak: Mialem identyczna tylko srebrna ale niestety taki pech ze ja ukrzyzowalem. Nie stac mnie bylo na kupno drugiej w jakims fajnym stanie a o to ciezko. Wiec z ojcem postanowilismy kupic anglika a dawce oczywiscie mialem i tylnia szybka jest z anglika a reszta ze starej dlatego nie jest przyciemniona "jeszcze".
Plastik pod kierownice oczywiscie jest gdzies w garazu tylko musze go znalesc
Plastik pod kierownice oczywiscie jest gdzies w garazu tylko musze go znalesc
- Turbo
- Zaawansowany forumowicz
No ranty poler bo chrom nie bardzo jak zostawisz ... a rotor (srodek) na srebro
[ Dodano: 1 Wrzesień 2011, 17:22 ]
Nie każdego stać zaraz na m3 rozumie to:)
ale chrom nie pasuje i psuje pomalowanie jak juz to zostaw na PO zimie narazie chrom do konca sezonu zostaw jak krucho z kasa
[ Dodano: 1 Wrzesień 2011, 17:22 ]
tryko pisze:Niestety finansowo nie stoje dobrze zeby zaopatrzyc
Nie każdego stać zaraz na m3 rozumie to:)
ale chrom nie pasuje i psuje pomalowanie jak juz to zostaw na PO zimie narazie chrom do konca sezonu zostaw jak krucho z kasa