BMW E46 individual yellow dakar II sedan
BMW E46 individual yellow dakar II sedan
Na forum już troszkę siedze, ale nie było czasu założyć tematu o E czterdziesci szesc
Troszkę o aucie:
Rocznik 1999
Silnik M47 320d 136km
Wyposażenie: elektryczne wszystkie szyby, szyberdach, Harman Kardon, 6 poduszek i inne pierdoły
Kolor: individual yellow dakar II
Felgi: Rondell 0058 przód 8,5J 17cali tył 10J 17 cali
Zawieszenie: Ta-T, przód skręcony na maxa, tył tak, żeby dało się jezdzić
To by było chyba na tyle, tak w skrócie
Fotki najbardziej aktualne:
Aktualnie nie ma naklejki RPM...bo się zepsuła
Troszkę o aucie:
Rocznik 1999
Silnik M47 320d 136km
Wyposażenie: elektryczne wszystkie szyby, szyberdach, Harman Kardon, 6 poduszek i inne pierdoły
Kolor: individual yellow dakar II
Felgi: Rondell 0058 przód 8,5J 17cali tył 10J 17 cali
Zawieszenie: Ta-T, przód skręcony na maxa, tył tak, żeby dało się jezdzić
To by było chyba na tyle, tak w skrócie
Fotki najbardziej aktualne:
Aktualnie nie ma naklejki RPM...bo się zepsuła
Na dniach zrobię taką fotkę ale w środku nie ma jeszcze nic specialnego. Jest ori radio CD business, listwy pomalowane na czarny fortepianowy kolor, nowe mieszki. Z gorszych rzeczy to welur i kierownica ;/ ale to są rzeczy, które planuje zmienić w niedalekiej przyszłości Kolor mi się strasznie podoba, szczególnie, że takich e46 jest bardzo mało (osobiście widzałem 1)
ładna 3tlg też ładnie kosztuje Rondell 0058 bardzo ładnie wygląda wE46 - co do żółtego rantu kwestia gustu... ja mam mieszane uczucia, ale z pewnością ciekawe i nie oklepane
Kolor auta bardzo przyjemny dla oka i zwraca na siebie uwagę. Ładnie pasują czarne plastiki, nerka i oczywiście czarne jak... sutanna światła przednie wyglądają kozacko (jeszcze szyby zrób w czerń)
Fajny Cult style - jeszcze mi tu brakuje bagażnika dachowego z owiewką
Tak jak już wszyscy zauważyli ładnie sobie siedzi blisko asfaltu
Szkoda, że ropiak lepszy by był 2.8 w Benzynie
Kolor auta bardzo przyjemny dla oka i zwraca na siebie uwagę. Ładnie pasują czarne plastiki, nerka i oczywiście czarne jak... sutanna światła przednie wyglądają kozacko (jeszcze szyby zrób w czerń)
Fajny Cult style - jeszcze mi tu brakuje bagażnika dachowego z owiewką
Tak jak już wszyscy zauważyli ładnie sobie siedzi blisko asfaltu
Szkoda, że ropiak lepszy by był 2.8 w Benzynie