[E36] sport/coupe 318IS
nooo nie dość , że ITALIANO to jeszcze bedzie mozna wsadzić bass z USAS570A STRONGER ELECTRICITY SUPPLY Silniejsze zasilanie prądem
najlepiej tlumik z esesmana jak masz money ,ale jak brak to starczy cos takiego http://allegro.pl/tlumik-sportowy-rm-mo ... 37093.html
miałem taki nowy w compacie ,ale wtedy kosztował mnie 125 zł jak nie to bierz ori ,ale taka kwasowka fajna ale po czasie lekko szarzeje .
Dobra to tereraz ja wsadze swoje 3 grosze, ale i tak się będe powtarząć z poprzednikami:
OUT:
Kierownica...
Lampy!...
i chryste człowieku 16 fele koza straszna a ty poszerzane nadkola musisz mieć? Niema się co dziwić jak profil opony taki jak byś w paryż dakar jechał wpakuj tam jakiś profil opony 40-45 a nie 99999 i będzie ok
i hęęęęę skąd ja ten wydech znam.... za 2 miechy go wywalisz bo ci najzwyczajniej zardzewieje naszczęście mnie wysłali po rozum do głowy i włożyłem ori tłumik
Sporo pracy przed tobą żeby z tego ulepa zrobić ładną bawarkę, ale jeśli jesteś rzekomo fanem tej marki to myślę że nie będzie to problem.
OUT:
Kierownica...
Lampy!...
i chryste człowieku 16 fele koza straszna a ty poszerzane nadkola musisz mieć? Niema się co dziwić jak profil opony taki jak byś w paryż dakar jechał wpakuj tam jakiś profil opony 40-45 a nie 99999 i będzie ok
i hęęęęę skąd ja ten wydech znam.... za 2 miechy go wywalisz bo ci najzwyczajniej zardzewieje naszczęście mnie wysłali po rozum do głowy i włożyłem ori tłumik
Sporo pracy przed tobą żeby z tego ulepa zrobić ładną bawarkę, ale jeśli jesteś rzekomo fanem tej marki to myślę że nie będzie to problem.
-
- Małopiszący
- Adaś E36
- Zaawansowany forumowicz
nikt nie zarzuca Ci ze Ty to tak zrobiles kazdy poprostu sie wypowiada pamietaj ze od razu Rzymu nie zbudowano. Wiec powoli a do Celusupermen648 pisze:No dzięki, przypominam tylko że ja ją już taką kupiłem nic do niej nie dokładałem. Postaram się wziąć wasze uwagi do serca i małymi kroczkami zrobie z niej coś przyzwoitego
Co się komu podoba. O gustach się nie dyskutuje. Kiedyś było moje i mnie się podobało oprucz lamp z tyłu ale ja już z takimi kupiłem i nie miałem za bardzo chęci ich zmieniać. Teraz śmigam E46 w -pakiecie.
W wolnej chwili dodam fotki i poddam orginał niemiecki pod ocenę. Nieruszane nic nawet radio fabryczne bo CD. W przyszlości może sprężyny -40/-60 i amortyzatory do nich.
W wolnej chwili dodam fotki i poddam orginał niemiecki pod ocenę. Nieruszane nic nawet radio fabryczne bo CD. W przyszlości może sprężyny -40/-60 i amortyzatory do nich.
Bóg Młodym Wybaczy