[E36] sport/coupe 318IS

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

(na pewno żadne mugeny i wieś rury xD) Oryginalny jaki wyszedł z fabryki do IS'a albo z 2.5l - jakąś dwururkę (tylko jest z tym trochę zabawy) zresztą jak będziesz tak daleko to jest tutaj sporo "speców" co ci powiedzą co i jak :bmw:
Obrazek
FaTuM

Post autor: FaTuM »

S570A STRONGER ELECTRICITY SUPPLY Silniejsze zasilanie prądem
nooo nie dość , że ITALIANO to jeszcze bedzie mozna wsadzić bass z USA :D

najlepiej tlumik z esesmana jak masz money ,ale jak brak to starczy cos takiego http://allegro.pl/tlumik-sportowy-rm-mo ... 37093.html

miałem taki nowy w compacie ,ale wtedy kosztował mnie 125 zł :) jak nie to bierz ori ,ale taka kwasowka fajna :) ale po czasie lekko szarzeje .
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Magnaflow ... marzenie :570:
Obrazek
FaTuM

Post autor: FaTuM »

jak miałeś Honde marzyłeś o Mugenie :mrgreen:
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

Dobra to tereraz ja wsadze swoje 3 grosze, ale i tak się będe powtarząć z poprzednikami:

OUT:

Kierownica...
Lampy!... :573:

i chryste człowieku 16 fele koza straszna a ty poszerzane nadkola musisz mieć? Niema się co dziwić jak profil opony taki jak byś w paryż dakar jechał :razz: wpakuj tam jakiś profil opony 40-45 a nie 99999 i będzie ok :razz:

i hęęęęę skąd ja ten wydech znam.... za 2 miechy go wywalisz bo ci najzwyczajniej zardzewieje :mrgreen: :mrgreen: naszczęście mnie wysłali po rozum do głowy i włożyłem ori tłumik :razz:

Sporo pracy przed tobą żeby z tego ulepa zrobić ładną bawarkę, ale jeśli jesteś rzekomo fanem tej marki to myślę że nie będzie to problem. :bmw:
Ow3NowSk1
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Ow3NowSk1 »

Oj duzo pracy Cie czeka... Teraz to straszny festyn. Nie wiem jak ktos moze takie lampy na tył wstawiać, to chyba najgorsze z możliwych :roll:
Awatar użytkownika
Adaś E36
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Adaś E36 »

hyyy no Troche czasu bedziesz musial jej poswiecic :P

zmien Lotke, Tłumik, lampy tył <masakra>, i kierownica tez by sie przydala inna

Powodzenia w modach bo Ci sie przyda :bmw:
supermen648
Małopiszący

Post autor: supermen648 »

No dzięki, przypominam tylko że ja ją już taką kupiłem :smile: nic do niej nie dokładałem. Postaram się wziąć wasze uwagi do serca i małymi kroczkami zrobie z niej coś przyzwoitego :grin:
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

oj faktycznie dluga droga przed toba ale mam nadzieje ze jakos ogarniesz to auto! pozdro i powodzenia :wink:
Awatar użytkownika
Adaś E36
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Adaś E36 »

supermen648 pisze:No dzięki, przypominam tylko że ja ją już taką kupiłem :smile: nic do niej nie dokładałem. Postaram się wziąć wasze uwagi do serca i małymi kroczkami zrobie z niej coś przyzwoitego :grin:
nikt nie zarzuca Ci ze Ty to tak zrobiles :P kazdy poprostu sie wypowiada :) pamietaj ze od razu Rzymu nie zbudowano. Wiec powoli a do Celu :bmw: :bmw:
Awatar użytkownika
Sławek
Maniak forumowy

Post autor: Sławek »

na dobry początek zmień lampy z tyłu i od razu auto będzie się lepiej prezentować a potem to tak jak już koledzy pisali: spoiler, wydech, kierownica, tapicerka, mpakiet, gwint, felgi, vadery, m54b30 etc. ;)

powodzenia!
Bonus
Małopiszący

Post autor: Bonus »

Co się komu podoba. O gustach się nie dyskutuje. Kiedyś było moje i mnie się podobało oprucz lamp z tyłu ale ja już z takimi kupiłem i nie miałem za bardzo chęci ich zmieniać. Teraz śmigam E46 w :m: -pakiecie.
W wolnej chwili dodam fotki i poddam orginał niemiecki pod ocenę. Nieruszane nic nawet radio fabryczne bo CD. W przyszlości może sprężyny -40/-60 i amortyzatory do nich.
Bóg Młodym Wybaczy
ODPOWIEDZ