Jak juz wspominalem w watku[Witamy sie] od czwartku jestem posiadaczem e36.
Wyposazenie:
*klimatronic dwustrefowy
*ASR
*ABS
*Domykanie szyb
*Pół skóry
*Elektryczne szyby
*Elektryczne lusterka
*Podgrzewane fotele
*Ringi:D
*Centralny zamek
Silnik:
2.0 Vanos baaaaaaardzo zdrowy:D
Z Zewnatrz:
*Felgi firmy "zender"
*Wolny wydech
Zawieszenie :
Gwint (Koni)
Mozna oceniac:)
[E36] [E36 coupe] 320I By Patrick
Tak że tego...
Ogólnie wygląda na zadbaną poza małym wgnieceniem obok klapki z paliwa wygląda ładnie Wywal pomarańczowe kierunki z błotników bo ni w ząb do niczego nie pasują a kosztuje to dosłownie parę groszy.
Osobiście nie nawidzę kiedy rotor wystaje poza obrys felgi ale to już kwestia gustu tak że dla mnie felgi są spalone
Osobiście wywaliłbym pomarańczowe kierunki i dodał trochę szerokości bo troszku tarban i będzie całkiem przyzwoicie
Nie myślałeś nad malowaniem progów pod kolor?
Ogólnie wygląda na zadbaną poza małym wgnieceniem obok klapki z paliwa wygląda ładnie Wywal pomarańczowe kierunki z błotników bo ni w ząb do niczego nie pasują a kosztuje to dosłownie parę groszy.
Osobiście nie nawidzę kiedy rotor wystaje poza obrys felgi ale to już kwestia gustu tak że dla mnie felgi są spalone
Osobiście wywaliłbym pomarańczowe kierunki i dodał trochę szerokości bo troszku tarban i będzie całkiem przyzwoicie
byly pod kolor to poprzedni wlasciciel zmienil to;/ felgi beda inne,a co do kierunkow to zmienie je jutro:) dzieki za podpowiedz co zmienicMoloch pisze:Tak że tego...