[E36] 330i Cabrio by gamek2
prawidłowo temu prawie wszystkie weekendy zasuwam żeby mieć na niekończące się studiagamek2 pisze:KoNiK, nic mnie nie rozpiera ja nikomu w portfel nie zagladam i jak tos uwaza ze ma malo to niech nie marudzi tylko bierze sie do roboty
[URL=http://www.fotosik.pl]
Ja tam nikomu nie patrzę na portfel Liczy się miłość do marki
A to że ktoś zrobi auto na cacy w rok a inny w pięć to nie jest podstawą do tego żeby móc powiedzieć iż bardziej kocha swoje auto...
Fakt faktem że do tego typu modyfikacji potrzeba dużo gotówki i nie wszystkich na to stać ale tu liczy się pasja a nie zazdrość
Gamek wykorzystał dar od losu i może ma więcej niż przeciętny Kowalski ale to nic nie zmienia... Kocha BMW i dopieszcza je na tyle na ile mu fundusze pozwalają - jak każdy z Nas
Ja swoje też już robię 2 lata a jeszcze jest duuuuużo do zrobienia
A to że ktoś zrobi auto na cacy w rok a inny w pięć to nie jest podstawą do tego żeby móc powiedzieć iż bardziej kocha swoje auto...
Fakt faktem że do tego typu modyfikacji potrzeba dużo gotówki i nie wszystkich na to stać ale tu liczy się pasja a nie zazdrość
Gamek wykorzystał dar od losu i może ma więcej niż przeciętny Kowalski ale to nic nie zmienia... Kocha BMW i dopieszcza je na tyle na ile mu fundusze pozwalają - jak każdy z Nas
Ja swoje też już robię 2 lata a jeszcze jest duuuuużo do zrobienia
-
- Zaawansowany forumowicz
nie rozumiem połowy postów na tej i poprzedniej stronie. PO co w ogóle wspominać o kasie i czasie. Gamka i to auto należy podziwiać z innego względu. Popatrzcie sobie na zdjęcia z zakupu i się zastanówcie: kto normalny by się odważył na taki projekt? przecież w tym aucie z fabrycznego stanu to chyba tylko buda została (i to też tylko jej część)
p.s. czekamy na air ride i s62
p.s. czekamy na air ride i s62