[E36] FIMA - 318IS Coupe
[E36] FIMA - 318IS Coupe
Witam wszystkich forumowiczów, pasowałoby się chyba pokazać w galerii skoro zaczynam pojawiać się na spotach Posiadaczem BMW jestem od 1,5 roku i od momentu kupna auto troszkę się zmieniło, to moje oczko w głowie i staram się modyfikować je z gustem i na oryginalnych częściach BMW, a więc tak:
BMW E36 Coupe 318IS
- 1992-09-22, sprowadzone do PL z Niemiec w 2005 roku,
- silnik M42 1.8IS ,
- kolor Brillantrot,
Wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, szyberdach elektryczny, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna kierowcy, wspomaganie kierownicy, immobiliser, roleta tylnej szyby.
Zmiany:
- przedni zderzak M-technik + eckeny + czarne żeberka i nerki + listwa US z napisem BMW zamiast tablicy rejestracyjnej,
- zawieszenie: przód - amortyzatory MTS Technik + sprężyny podobno -60; tył chyba seria,
- hamulce przód - tarcze nawiercane, wntylowane Mikoda GT, klocki Valeo,
- 2 kolorowa ekoskóra, gałka + mieszki skórzane,
- welurowe dywaniki z czerwonymi napisami '318IS',
- audio: radio Sony + Hertze DSK 130 z gwizdkami na zwrotnicach z przodu + JBL GTO928 z tyłu,
- koła: felgi BMW Styling 51 8x17 cali, opony 225/45
- kierunkowskazy przednie smoked, lampy tylnie m-technik, przednie lampy soczewkowe
No i foty:)
BMW E36 Coupe 318IS
- 1992-09-22, sprowadzone do PL z Niemiec w 2005 roku,
- silnik M42 1.8IS ,
- kolor Brillantrot,
Wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, szyberdach elektryczny, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna kierowcy, wspomaganie kierownicy, immobiliser, roleta tylnej szyby.
Zmiany:
- przedni zderzak M-technik + eckeny + czarne żeberka i nerki + listwa US z napisem BMW zamiast tablicy rejestracyjnej,
- zawieszenie: przód - amortyzatory MTS Technik + sprężyny podobno -60; tył chyba seria,
- hamulce przód - tarcze nawiercane, wntylowane Mikoda GT, klocki Valeo,
- 2 kolorowa ekoskóra, gałka + mieszki skórzane,
- welurowe dywaniki z czerwonymi napisami '318IS',
- audio: radio Sony + Hertze DSK 130 z gwizdkami na zwrotnicach z przodu + JBL GTO928 z tyłu,
- koła: felgi BMW Styling 51 8x17 cali, opony 225/45
- kierunkowskazy przednie smoked, lampy tylnie m-technik, przednie lampy soczewkowe
No i foty:)
Ostatnio zmieniony 2012-09-02, 16:49 przez FIMA, łącznie zmieniany 2 razy.
Co do foteli to też nie byłem przekonany, ale z takimi ją kupiłem i się przyzwyczaiłem, to samo tyczy się wydechu, szukałem jakiejś ładnej dwururki ale w rozsądnych pieniądzach nie szło nic znależć.
Koło - akurat takie mi się podoba i jest to bardzo rzadka felga i nie widziałem jej jeszcze w żadnej E36 i jest oryginalna BMW a to dla mnie ważne:) fajniej by wyglądało na węższej oponie i dystansach, wiem.
Gleba, tak wiem że przydałoby się niżej, ale auta używam na co dzień, jeżdzę niem do pracy najczęsciej w 4 osoby więc niestety odpada.
Naklejki - rzecz gustu, moje niosą przekaz a jak mi się znudzą to zerwe to są pojedynćze naklejki.
Co do zmian to już raczej żadnych nie będzie, bo na wiosnę planuje sprzedać
Tak, tak z Dąbrowy
Koło - akurat takie mi się podoba i jest to bardzo rzadka felga i nie widziałem jej jeszcze w żadnej E36 i jest oryginalna BMW a to dla mnie ważne:) fajniej by wyglądało na węższej oponie i dystansach, wiem.
Gleba, tak wiem że przydałoby się niżej, ale auta używam na co dzień, jeżdzę niem do pracy najczęsciej w 4 osoby więc niestety odpada.
Naklejki - rzecz gustu, moje niosą przekaz a jak mi się znudzą to zerwe to są pojedynćze naklejki.
Co do zmian to już raczej żadnych nie będzie, bo na wiosnę planuje sprzedać
Tak, tak z Dąbrowy