[E36] 330i Cabrio by gamek2
widzialem na zlocie dlatego tez tutaj zalozylem konto zeby skomentowac . jakos takiego bicia serca nie mialem jak np. przy aucie jamnesa czy tego durexa . Ty chyba kupiłes gotowca ? czy jak to jest . Przeciez m54 nie wychodzily w E36 jak Ty to upchaleś . Cos mi tu smierdzi kolego. Szukalem Cie ale nie umialem Cie znalesc by sie dowiedziec wiecej . Pozdrawiam . Modz Modz bede obserwował pozdro
Włącz 1 stronę galerii i zobacz jak ten "gotowiec" wyglądał na początku a jak wygląda terazDoberman pisze:widzialem na zlocie dlatego tez tutaj zalozylem konto zeby skomentowac . jakos takiego bicia serca nie mialem jak np. przy aucie jamnesa czy tego durexa . Ty chyba kupiłes gotowca ? czy jak to jest . Przeciez m54 nie wychodzily w E36 jak Ty to upchaleś . Cos mi tu smierdzi kolego. Szukalem Cie ale nie umialem Cie znalesc by sie dowiedziec wiecej . Pozdrawiam . Modz Modz bede obserwował pozdro
Fakt, m54 nie wychodziły w e36 ale upchać to nie problem
Doberman, proponuje przejzec temat od 1 strony a ze nie zrobilo na tobie wrazenia to trudno ja robie auto dla siebie nie dla innych pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2012-08-30, 21:05 przez gamek2, łącznie zmieniany 1 raz.
Doberman, jakbyś poświęcił 35 minut na przeczytanie tematu to byś wszystko wiedział!
Gamek kupił to auto jako zwykłe prawie że gołe 1,8!
Obecnie auto jest na pełnym m-pakiecie z m54b30 nowym wnetrzem z m3 coupe obszytym na nowo + miliony innych mniejszych modyfikacji, zmian itp których gołym okiem nie widać a parę złotych kosztują
W auto jest wsadzone dużo pracy, serca, nerwów oraz pieniędzy.
M54b30 w E36 to obecnie jeden z najczęściej wykonywanych swapów więc upchnięcie tego silnika w tym aucie to najmniejszy problem. Bo silnik mieści się bezproblemowo! Chyba nawet ni jest dużo większy od seryjnego b28.
Jak w e36 mieści sie v8 to R6 nie jest problemem.
Gamek kupił to auto jako zwykłe prawie że gołe 1,8!
Obecnie auto jest na pełnym m-pakiecie z m54b30 nowym wnetrzem z m3 coupe obszytym na nowo + miliony innych mniejszych modyfikacji, zmian itp których gołym okiem nie widać a parę złotych kosztują
W auto jest wsadzone dużo pracy, serca, nerwów oraz pieniędzy.
M54b30 w E36 to obecnie jeden z najczęściej wykonywanych swapów więc upchnięcie tego silnika w tym aucie to najmniejszy problem. Bo silnik mieści się bezproblemowo! Chyba nawet ni jest dużo większy od seryjnego b28.
Jak w e36 mieści sie v8 to R6 nie jest problemem.
Bardzo ladne Cabrio, powiedzialabym cacuszko haaa No i kobieta na zdjeciu za kierownica wiec zgodnie z naklejka na moim aucie " kto ma cycki ten ma wladze " haa, naprwde ładna robota
Zapraszam do mojej Buni
/viewtopic.php?t=14375
/viewtopic.php?t=14375
No i prawidłowo żona ma prowadzić i sie lansowac cabrio haa
Zapraszam do mojej Buni
/viewtopic.php?t=14375
/viewtopic.php?t=14375