[E46] incoming -->> BMW E46Ci Na sprzedaż str. 7
Tył ok, całkiem ładnie to wygląda.
Przód z tymi spliterami dramat jak dla mnie.
Fajnie, że udało Ci się spasować i ładnie wykończyć ten tylny zderzak
Gratuluję tutaj wytrwałości
Co mi się jeszcze nie podoba.
Robisz sobie auto, ale co chwila malujesz pewne elementy, typu zderzak itp.
To auto na zdjęciach już jest kolorowe a co dopiero na żywo
Pozdro
Przód z tymi spliterami dramat jak dla mnie.
Fajnie, że udało Ci się spasować i ładnie wykończyć ten tylny zderzak
Gratuluję tutaj wytrwałości
Co mi się jeszcze nie podoba.
Robisz sobie auto, ale co chwila malujesz pewne elementy, typu zderzak itp.
To auto na zdjęciach już jest kolorowe a co dopiero na żywo
Pozdro
Może i zderzak wyszedł OK ale z malowaniem dałbyś sobie spokój autko trzeba by było zedrzeć do gołej blachy i pomalować w komorze całe u kogoś kto się na tym zna bo tak tylko z daleka będzie jakoś wyglądać a z bliska ulepa Bez urazy ale takie jest moje zdanie .Co do reszty pomyślałbym nad zmianą felunku i wyleciałby chrom line
to i teraz czas na mnie ...
na żywo nie widziałem i nie wiem jakie masz zdolnosci lakiernicze ale ...
te smieszne splitery out , koła out , chrom line razem z nerkam out , ta smieszna lotka czy daszek czy jak to sie tam nazywa z szyby out ...
powoli robi sie z tego samochodu choinka wiec idziesz w dobrym kierunku bo za niedługo świeta wiec tylko lampki i bedzie jak znalazł ...
na żywo nie widziałem i nie wiem jakie masz zdolnosci lakiernicze ale ...
te smieszne splitery out , koła out , chrom line razem z nerkam out , ta smieszna lotka czy daszek czy jak to sie tam nazywa z szyby out ...
powoli robi sie z tego samochodu choinka wiec idziesz w dobrym kierunku bo za niedługo świeta wiec tylko lampki i bedzie jak znalazł ...
SZAJBUS, spokojniej to nie program Kuby Wojewódzkiego troszkę dystansu i zrozumienia chłopak robi pod swój gust i co ważne działa sam ty pewnie kupiłeś gotowca i strzelasz kozaka. Wielki szacun dla niego jeżeli gdzieś przesadził to powiedz ale daj na luz bo ci żyłka strzeli
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
GERMAN pisze:SZAJBUS, spokojniej to nie program Kuby Wojewódzkiego troszkę dystansu i zrozumienia chłopak robi pod swój gust i co ważne działa sam ty pewnie kupiłeś gotowca i strzelasz kozaka. Wielki szacun dla niego jeżeli gdzieś przesadził to powiedz ale daj na luz bo ci żyłka strzeli
i tu cie zadziwie ... bo auto moje auto było zwykłą serią i graty sam zbierałem ... { zapraszam do mojej galerii cała historia budowy jest na 3er , bmw sport , syndykacie jest na tym forum pare osób co sledzi mój projekt równiez na innych forach moga potwierdzic... }
nie róbmy ot w nie moim temacie
ja wyraziłem tylko swoje zdanie i opinie chyba kazdy ma prawo a słowa krytyki tez sie przydadza po za tym jak mi sie ma cos podobac jak mi sie to nie podoba
fakt faktem jest duzo pracy włożonej i za to wielki podziw ale zobaczymy co z tego wyjdzie dalej
o moje żyłki sie nie martw sa w nienagannym stanie ... jedynie co to zawał mi grozi jak widze co ludzie robia na siłe z samochodami ... ale to ich łopatka i ich piaskownica
Marcin pisze:SZAJBUS, nie dawno wpadłeś i od razu zaczynasz OUT'ować....
ale chyba tylko dla tego, że za dużo "ochów" i "achów" pojawiło się
w Twojej galerii
duuużżżooooo wczesniej już tutaj grasowałem tutaj jeszcze za czasów rozbitego przez EL Diablo e46 i nie zalezy mi na *ochach* i *achach* w mojej galerii auto robie pod siebie i fajnie ze ten styl przypadł wielu ludziom do gustu
wyraziłem tylko swoje zdanie ...
bez ot jjuz tutaj jak cos to zapraszam do mojej galeriii ...
SZAJBUS, nie interesuje mnie jakie wcześniej posiadałeś związki
z naszym forum i za jakich czasów
Jesteś userem zarejestrowanym od czterech dni i nie napinaj się...
Wypadało by może najpierw poznać ludzi...
Piszesz o nie robieniu OT przez dwa posty pod rząd
i na dodatek posty są jeden pod drugim - póki co ostrzegam
Kończę tą dyskusję i apeluję o bardziej przemyślane komentarze.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Marcin pisze:SZAJBUS, nie interesuje mnie jakie wcześniej posiadałeś związki
na dobrą sprawe moze byc nawet 2 dni zarejestrowany i ma prawo wyrazic swoja opinie , jak rowniez moze sie przy tym napinac ile chce i jak chce , gdy nie przekracza pewnych barier , sami dajecie gadgety BTS-u świeżakom , a spuszczacie sie nad komentarzami pisanymi na forum , uświadamiając mnie coraz bardziej w tym ze została tu tylko garstka osób z jajem i pozytywnym podejscie , ale jak znam zycie znowuuu usuniesz mój komentarz wiec szkoda moich wypocin.
teraz nadchodzi zima pomysle nad felgami ale 18 cali moze jakieś propozycje co by najlepiej pasowało ?? na tych co teraz mam są nówki opony założone wiec w gre wchodzą tylko 18 cali, klapa w carbonie miała byc dlatego ze laminat omijam z daleka. ale niestety nie udało mi sie jej załatwić kombinuje coś dalej... lakierem sie nie przejmuje ile razy było malowane bo nastepny nabywca tego auta nie predko bedzie, a swoją drogą jeszcze nie miałem problemu ze sprzedażą bmw przy poprzednim zarobilem na nim sporo, tak ze mysle ze jak przyjdzie czas to i na taki ''ulep'' co niektórzy mówią będą chętni, kazdy moze miec m-pakiet i to takie oklepana a ja lubie coś innego. Jeszcze wydech zrobie i klape Csl i maske. potem pomysle dalej... moze swap... zobaczymy...
jesli gleba nie jest gruba to ja juz nie wiem nie moge dać niżej bo nie przejada przez progi gwiny jest w połowie zakresu gwintu.
jesli gleba nie jest gruba to ja juz nie wiem nie moge dać niżej bo nie przejada przez progi gwiny jest w połowie zakresu gwintu.