V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Widać wiele pracy cię to kosztowało żeby ten wydech ogarnąć, ogólnie nie jestem fanem tego typu modyfikacji (mam na myśli przerabianie podłogi) już nie wspomnę o zderzaku ale liczy się efekt końcowy Jest tak jak chciałeś Dźwięk tłumika daję radę
trzy tygodnie temu zapytany czy kiedykolwiek ciął bym podłogę bym powiedział nie, ale Teraz nie załuje fanie mam to zamontowane, jeszcze bede zakładał wygłuszenie lepsze 13mm zbrojone aluminium tak ze od spodu ładnie to będzie zrobione. wieć nie załuje ze podjąłem sie ciecia koła zapasowego tym bardziej ze sam to robilem i wiem ze dobrze to mam zrobione. w zasadzie to mogłem podnieś na całej płaszczyźnie to koło o te 11 cm. bo i tak miejsce nie wykorzystane jest, a dojazdówka sie mieści.
widać że praca przy Twoim autku sprawia Ci przyjemność a to najważniejsze! dźwięk naprawde spoko a przy okazji nie jest to jakiś wielki mugen z giełdy! wygląda schludnie tylko czy nie ciutke za daleko wysuniete te końcówki? moze tylko na zdięciach tak wyszło. gratuluje!