BMW E46 by Wafel

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
wafel324
Małopiszący

Post autor: wafel324 »

filmik po nowym roku ;p
PINIU
Zaawansowany forumowicz

Post autor: PINIU »

chyba niczemu nie sluza te modyfikacje ten silnik mial byc ekonomiczny demona z niego nie wykrzesasz a z automatem to tap madl dla emeryta oto cala prawda bez urazy
bo kazdy facet z widlami to posejdon
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

PINIU pisze:chyba niczemu nie sluza te modyfikacje ten silnik mial byc ekonomiczny demona z niego nie wykrzesasz a z automatem to tap madl dla emeryta oto cala prawda bez urazy
X2
Obrazek
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

Tu raczej bardziej chodzi o dodanie dieselkowi smaku przez końcówke wyfuku Hmm ciekaw jestem jak ci to dmucha jeżeli osiągnąłeś efekt wentylatora to malinka natomiast jeżeli SDI to lipka daj filmik ocenimy :razz: :bmw:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
wafel324
Małopiszący

Post autor: wafel324 »

Mi nie chodzi o to żeby zrobić z niego demona a jedynie o to żeby ladnie brzmiało jak na diesla i o to żeby trochę poprawić fabrykę, gdybym chciał potwora to bym kupił M3 albo M5. Poprzednie auto jakie miałem Megane II miało 120koni i udało mi sie dobić do 170 auto dalej nie chcialo jechać ja rajdowe ale satysfakcja z udanych modyfikacji była bardzo duża. Wtedy też zastanawiałem się nad RS'em ale wolalem kupić taniego diesla i sie pobawić, teraz też tak zrobiłem choć troche szkoda, że nie udało mi się znaleźć 330d. A na to że wole diesle juz nic nie poradzę, po prostu kocham silniki diesla, mimo lepszych osiągów benzyny. Filmik dodam, a później zdjęcia jak założę inny tłumik i gwint
ODPOWIEDZ